Ziekenhuis Gelderse Vallei wordt beloond met keurmerk Veiligvoedsel.nl

Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede ontvangt het Keurmerk Veiligvoedsel.nl

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op donderdag 22 december 2016 zal de heer Gert-Jan Hemmers, directeur van Stichting Veiligvoedsel.nl, het certificaat overhandigen aan de medewerkers van het personeelsrestaurant van Ziekenhuis  Gelderse Vallei.

Traject Keurmerk Veiligvoedsel.nl

In februari van dit jaar is Ziekenhuis Gelderse Vallei gestart met het traject, dat resulteerde in een keurmerk voor Personeelsrestaurant De Verbinding en het restaurant aan de kantoorlocatie Galvanistraat. Dat nu reeds het keurmerk is behaald, is een uitzonderlijke prestatie, waar de medewerkers meer dan trots op kunnen zijn. Het keurmerk kan alleen worden behaald door enthousiaste en gemotiveerde werknemers.

Voldoet aan de warenwettelijke eisen voedselveiligheid

Met het Keurmerk Veiligvoedsel.nl toont Ziekenhuis Gelderse Vallei aan dat zij voldoet aan de warenwettelijke eisen omtrent hygiëne en voedselveiligheid. Om in aanmerking te komen voor het Keurmerk Veiligvoedsel.nl dient een instelling een 7,5 of hoger te scoren tijdens de keuring, waarbij wordt getoetst op ruim 400 punten. Ziekenhuis Gelderse Vallei behaalde voor het restaurant aan de Galvanistraat een 9,54 en voor personeelsrestaurant De Verbinding een 9,41. Hiermee is het keurmerk ruimschoots behaald!

Over Ziekenhuis Gelderse Vallei

Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede is een modern ziekenhuis gericht op goede patiëntenzorg en opleiden met ruim 2.600 medewerkers, 168 medisch specialisten, 400 vrijwilligers en een verzorgingsgebied van ruim 260.000 inwoners. Het ziekenhuis biedt kwalitatief hoogwaardige medische zorg op een betrokken en patiëntgerichte wijze voor patiënten uit West- en Midden-Gelderland en Oost-Utrecht. Voeding en bewegen zijn bouwstenen van de zorg.

Doel van het Keurmerk Veiligvoedsel.nl

Veilig voedsel is voor iedereen de eerste levensbehoefte. Stichting Veiligvoedsel.nl maakt zich sterk voor herkenbare en werkbare voedselveiligheid in Nederland. Met het Keurmerk Veiligvoedsel.nl toont de Gelderse Vallei aan dat zij veilige voeding levert aan haar cliënten en medewerkers.

Een greep uit de mogelijkheden

Nieuws