Woonzorgcentrum Transwijk beste Front-officekeuken van Utrecht!

team Transwijk

Woonzorgcentrum Transwijk in Utrecht, onderdeel van Vecht en IJssel ontving op woensdag 11 november het Keurmerk Veiligvoedsel.nl.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst heeft de heer Gert-Jan Hemmers, directeur van Stichting Veiligvoedsel.nl, het certificaat overhandigd aan de heer Wim Nicolaas, bestuurder/algemeen directeur van Vecht en IJssel.

Vecht en IJssel nam de beslissing om, na jarenlang ieder jaar in Transwijk door Veiligvoedsel.nl een externe audit uit te laten voeren, nu voor het Keurmerk Veiligvoedsel.nl te gaan. En met succes. De audit in de keuken en restaurant ‘Het Goede van Transwijk’ werd afgerond met een 9,35!

Een prestatie waar de medewerkers meer dan trots op kunnen zijn. Een resultaat als dit kan alleen worden behaald door enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Een groot compliment voor alle medewerkers!

Met het Keurmerk Veiligvoedsel.nl  toont Woonzorgcentrum Transwijk aan dat zij voldoet aan de warenwettelijke eisen omtrent hygiëne en voedselveiligheid. Om in aanmerking te komen voor het Keurmerk Veiligvoedsel.nl dient een organisatie een 7,5 of hoger te scoren tijdens de keuring. Na een toetsing op ruim 370 punten, behaalde Woonzorgcentrum Transwijk voor de keuken en restaurant ‘Het goede van Transwijk’ een 9.35, waarmee Woonzorgcentrum Transwijk zich de beste Front-officekeuken van Utrecht mag noemen en in de top 10 staat van de beste Front-office keukens in Nederland. Het spreekt voor zich dat het keurmerk met dit cijfer ruimschoots is behaald!

Over Vecht en IJssel

Vecht en IJssel is dé dienstverlener in wonen, welzijn en zorg in Utrecht en IJsselstein, die gelooft dat een levendige gemeenschap belangrijk is voor het welzijn van mensen:  in de wijk, onder cliënten, huurders, mantelzorgers, onder medewerkers en vrijwilligers. In en vanuit de locaties Ewoud, Transwijk, Lieven de Key en Zuylenstede en met Zorg Thuis, streeft Vecht en IJssel er naar het welbevinden van haar cliënten continu te verbeteren door deskundige en Gastvrije dienstverlening  en vernieuwende woonconcepten voor ouderen. In de gezellige restaurants kunt u onder andere genieten van de warme maaltijd, de lunch, open eettafel en borrelgarnituren. Met het keurmerk Veiligvoedsel.nl kunt u zeker zijn van een veilige maaltijd. De locatie Ewoud in IJsselstein heeft al het Keurmerk Veiligvoedsel.nl. De locatie Zuylenstede zal dit in 2016 proberen te behalen.

Een greep uit de mogelijkheden

Nieuws