Producten voedselveiligheid

Met zorg voor u geselecteerd. Producten ter bevordering van de voedselveiligheid. Thermometers, Hygiëne- werkboeken of al onze online te bestellen e-learning.

Thermometers
Thermometers
Orde & Opruimen
Orde & Opruimen
HACCP-registratie
HACCP-registratie
Bacteriologisch onderzoek
Bacteriologisch onderzoek

Bestel uw e-learning online

Ontvang direct uw persoonlijke inlog, nadat uw betaling is verwerkt. Wilt u een klantspecifieke e-learning of een grotere groep in één keer opleiden, neem dan contact op voor een persoonlijk aanbod.

Bekijk alles over e-learning

Blader door alle producten

 • Allergenen coderingsstickers los per rol.
 • Deze e-learning over HACCP en voedselveiligheid is bestemd voor iedereen die werkt met voeding in de ziekenhuis restaurant. De inhoud van de e-learning is gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in zorginstellingen en Defensie. Doe de e-learning online op een zelfgekozen moment met een persoonlijke inlogcode. Ontvang na afloop van de e-learning een persoonsgebonden Veiligvoedsel.nl certificaat die direct kan worden uitgeprint.
 • Deze e-learning over HACCP en voedselveiligheid is bestemd voor iedereen die werkt in de keuken van het ziekenhuis. De inhoud van de e-learning is gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in zorginstellingen en Defensie. Doe de e-learning online op een zelfgekozen moment met een persoonlijke inlogcode. Ontvang na afloop van de e-learning een persoonsgebonden Veiligvoedsel.nl certificaat die direct kan worden uitgeprint.
 • Deze e-learning over HACCP en voedselveiligheid is bestemd voor iedereen die werkt met voeding op een ziekenhuisafdeling. De inhoud van deze cursus is gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in Zorginstellingen en Defensie. Doe de e-learning online op een zelfgekozen moment met een persoonlijke inlogcode. Ontvang na afloop van de e-learning een persoonsgebonden Veiligvoedsel.nl certificaat die direct kan worden uitgeprint.  
 • Sale!

  Checkbuster NXT account

  171,00 Excl. BTW
  Checkbuster NXT is een online platform voor het eenvoudig invullen van uw audits of registraties. Ideaal voor het gebruik bij uw HACCP-audit of registratie, maar ook voor andere checks toepasbaar.
  • Maak uw eigen templates, zoveel u maar wilt
  • Of gebruik een template uit de bibliotheek
  • Voeg foto's toe aan uw inspectie
  • App beschikbaar voor Android en IOS
  • Of krijg toegang via uw browser
  • Download uw resultaten in een overzichtelijk rapport
  • Koppel uw checks aan locaties of sublocaties
  • Maak taken aan voor het oplossen van uw afwijkingen
  Het account geeft toegang voor 1 jaar tot Checkbuster NXT. Daarna is het eenvoudig te verlengen.
 • E-learning voor iedereen die met voeding werkt gebaseerd op Hygiënecode voor zorginstellingen en Defensie. Doe de E-learning online op een zelfgekozen moment met een persoonlijke inlogcode. Ontvang na afloop van de e-learning een persoonsgebonden Veiligvoedsel.nl certificaat die direct kan worden uitgeprint.
 • E-learning gebaseerd op CBL-Hygiënecode. Doe de E-learning online op een zelfgekozen moment met een persoonlijke inlogcode. Ontvang na afloop van de e-learning een persoonsgebonden Veiligvoedsel.nl certificaat die direct kan worden uitgeprint.
 • E-learning gebaseerd op de Hygiënecode voor de contract- en inflightcatering. Doe de E-learning online op een zelfgekozen moment met een persoonlijke inlogcode. Ontvang na afloop van de e-learning een persoonsgebonden Veiligvoedsel.nl certificaat die direct kan worden uitgeprint.
 • Leer alles wat u moet weten als medewerker op een zorgafdeling over HACCP, hygiënisch werken en voedselveiligheid voor de voedingsverzorging in zorginstellingen en Defensie. Doe de E-learning online op een zelfgekozen moment met een persoonlijke inlogcode. Ontvang na afloop van de e-learning een persoonsgebonden Veiligvoedsel.nl certificaat die direct kan worden uitgeprint. Na het plaatsen van de bestelling krijgt u een persoonlijke inlogcode per mail toegestuurd.
 • Leer alles over voedselovergevoeligheid, de 14 belangrijkste allergenen en de wetgeving en etikettering met betrekking tot allergenen. Doe de E-learning online op een zelfgekozen moment met een persoonlijke inlogcode. Ontvang na afloop van de e-learning een persoonsgebonden Veiligvoedsel.nl certificaat die direct kan worden uitgeprint. Na het plaatsen van de bestelling krijgt u een persoonlijke inlogcode per mail toegestuurd.
 • E-learning gebaseerd op de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in woonvormen. U leert alles over HACCP en hygiënisch werken in de woonvorm. Doe de E-learning online op een zelfgekozen moment met een persoonlijke inlogcode. Ontvang na afloop van de e-learning een persoonsgebonden Veiligvoedsel.nl certificaat die direct kan worden uitgeprint.
Ga naar de bovenkant