Webinar Checkbuster NXT

Doet u veel inspecties of registraties? En wilt u hier minder tijd aan kwijt zijn? Ontdek dan nu Checkbuster NXT, een platform voor digitale inspecties. Het is te gebruiken voor HACCP-audits, HACCP-registraties, maar ook allerlei andere inspecties. Kenmerkend van het platform is de eenvoud van het invullen.

checkbuster registratie

Checkbuster NXT en Intrakoop

Checkbuster NXT heeft net als Stichting Veiligvoedsel.nl een samenwerking met Intrakoop. Intrakoop is een inkooporganisatie voor de zorg. Vanuit deze samenwerking organiseren Checkbuster NXT en Intrakoop een webinar om de werking van het platform te laten zien.

De webinar is te volgen op:

donderdag 3 december 10 uur – 11 uur

De webinar is relevant voor iedereen die verantwoordelijk is voor de kwaliteit of het beleid in de zorg. Ook is de webinar gericht op inkopers of contractmanagers die verantwoordelijk zijn voor het bieden van een audit of registratietool in zijn organisatie.

Checkbuster NXT en Veiligvoedsel.nl

Stichting Veiligvoedsel.nl is partner van Checkbuster. Wij bieden de ondersteuning die u nodig hebt om het platform Checkbuster NXT te laten inrichten en onderhouden. Bovendien bieden wij inhoudelijke ondersteuning bij het opstellen van de HACCP-registratie lijsten of audit lijsten.