Vrijwilligers en vakantiehulpen trainen

De eerste warme dagen van dit jaar zijn inmiddels achter de rug waarmee we warm zijn gemaakt voor de aankomende zomer. In die periode zien we het aantal vakantiehulpen en vrijwilligers toenemen. Uiteraard is het belangrijk dat ook deze medewerkers op de hoogte zijn van de voorschriften met betrekking tot de borging van veilige maaltijd. Stichting Veiligvoedsel.nl kan ervoor zorgen dat ook uw vrijwilligers en vakantiehulpen deze kennis paraat hebben. Dit kan bijvoorbeeld digitaal, via onze E-learning. Snel en effectief! Of kies voor een informatiebijeenkomst op locatie, om iedereen in één keer te scholen.

E-learning

E-learning is een opleidingsmethode welke wordt aangeboden via internet. De medewerkers wordt de gelegenheid geboden om via
www.veiligvoedsel.nl een interactief leerprogramma d.m.v. e-toetsing af te leggen. In eigen tijd en overal kunnen zij inloggen en de toets maken. Na het behalen van de toets kan het persoonlijk behaalde certificaat direct worden gedownload. De E-learning is gemaakt voor diverse niveaus en functies, dus voor iedereen toegankelijk en haalbaar. De E-learning bevat daarnaast informatiemateriaal wat als naslagwerk kan worden ingekeken.

E-learning is een snelle en effectieve methode om ook de vrijwilligers en vakantiehulpen te trainen.  Proeftoets maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

maaltijd opscheppen

Informatiebijeenkomst

Vrijwilligers, een groep mensen die op dit moment ontzettend belangrijk is in de zorg en die dus ook zeker recht hebben op een gedegen scholing en informatievoorziening.  De informatiebijeenkomst van Stichting Veiligvoedsel.nl sluit naadloos op deze behoefte aan. Zo ook voor vakantiehulpen, die straks weer volop worden aangenomen in de zomer.

Per bijeenkomst kunnen er maximaal 50 vrijwilligers of vakantiehulpen deelnemen. Stichting Veiligvoedsel.nl biedt deze informatiebijeenkomst aan voor een prijs van slechts € 549,00! Daar gaan uw vertrouwde kortingen nog van af. Uw medewerkers zijn dus voor nog geen  €10-, per persoon op een persoonlijke wijze weer helemaal op de hoogte van alle wettelijke verplichtingen op het gebied van HACCP. Dit is inclusief informatiemateriaal wat de deelnemers thuis nog eens na kunnen lezen.

Wilt u uw vrijwilligers of vakantiehulpen ook verrassen met deze nuttige informatiebijeenkomst? Het is zo geregeld via info@dev.veiligvoedsel.nl onder vermelding van Vrijwilligers of Vakantiehulpen.

Een greep uit de mogelijkheden

Nieuws