Voldoet u al aan de eisen van de nieuwe Horeca Hygiënecode 2016?

Vanaf 1 april 2016 is de nieuwe hygiënecode voor de Horeca van kracht gegaan. Ten opzichte van de “oude” Hygiënecode, is er nogal wat veranderd. De horeca is de afgelopen jaren behoorlijk gewijzigd en ook de wet- en regelgeving heeft wijzigingen ondergaan. Veiligvoedsel.nl heeft de Quickscan en E-learning voor de Horeca ontwikkeld om uw HACCP-systeem te toetsen!

De Veiligvoedsel Quickscan

Een Quickscan is een verkorte audit van slechts 2 uur. Een adviseur van Stichting Veiligvoedsel.nl toetst de ruimtes, het werkgedrag, de beleidszaken en een gedeelte van de procesonderdelen op de nieuwe richtlijnen van de Hygiënecode Horeca 2016. Hierdoor ontstaat een duidelijk beeld van punten die goed uitgevoerd worden en punten die verbeterd kunnen worden.

Uw voordelen:

  • Een auditor met veel ervaring en een frisse blik naar uw HACCP-systeem te laten kijken.
  • De Quickscan laat zien of u al voldoet aan de eisen van de nieuwe hygiënecode.
  • Het biedt u de handvatten om uw HACCP- systeem te verbeteren.
  • U ontvangt een overzichtelijke rapportage met alle HACCP-verbeterpunten.

E-learning Horeca

Tijdens de E-learning komen alle onderdelen aan bod die van belang zijn om op een veilige manier om te gaan met levensmiddelen in de horeca. Ook de relevante bestaande en gewijzigde onderdelen van de nieuwe Hygiënecode 2016 voor de horeca worden behandeld.

Veiligvoedsel.nl biedt de E-learning voor slechts €19,95 p.p. aan. Deze prijs is inclusief certificaat, informatiemateriaal en onbeperkte herkansingen!

Horeca Hygiënecode

Bestel de e-learning Horeca

Een greep uit de mogelijkheden

Nieuws