Ontdek vernieuwd en uitgebreid online cursusaanbod

Maak nu kennis met de vernieuwde e-learning van Stichting Veiligvoedsel.nl. De e-learning Keuken en Restaurant voor medewerkers in de zorg zijn al in een nieuw jasje gestoken. De andere modules worden binnenkort aangepast. Nieuwe toegevoegde e-learning zijn: Restaurant Ziekenhuis, Keuken Ziekenhuis en Afdeling Ziekenhuis. Nieuwsgierig? Ga dan naar het overzicht

De online trainingen zijn visueel aantrekkelijk mede door de nieuwe vormgeving. Daarnaast zijn er verbeteringen doorgevoerd waarbij de focus vooral ligt op de navigatie en indeling. Zodat een gebruiker in ons platform nog beter begrijpt wat hij of zij kan verwachten bij het volgen van onze online training.

Onderstaande afbeeldingen geven een beeld van hoe de vernieuwde e-learning eruit ziet.

Waarom e-learning? Medewerkers, vrijwilligers, naasten en bewoners dienen zich bewust te zijn van de mogelijke risico’s van het omgang met eten en drinken. Iedereen moet op een juiste hygiënische manier werken in de dagelijkse praktijk. E-learning is uitermate geschikt om op een snelle en effectieve manier de eisen en werkwijzen van de Hygiënecode te leren.

De e-learning van Veiligvoedsel.nl passen bij de werkzaamheden van u of uw medewerker. Alle onderdelen uit de Hygiënecode waar u mee werkt worden behandeld. Dit geeft u de zekerheid dat u of uw medewerkers allemaal werken volgens dezelfde wettelijk verplichte werkwijze.

Door het volgen van e-learning houdt u uw deskundigheid op peil. Studeren waar en wanneer u of uw medewerker maar wil.

Leer bijvoorbeeld meer over het doel van HACCP, voedselinfectie en -vergiftiging, micro-organismen, registreren of meten. Dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Op maat gemaakte cursussen zijn ook mogelijk bijvoorbeeld voor een specifieke doelgroep zoals afwasmedewerkers. Wij hebben dan graag contact met u om uw wensen te bespreken.