Veiligvoedsel.nl Award winnaars 2016 zijn bekend!

Op donderdag 28 januari 2016 reikte Stichting Veiligvoedsel.nl aan de beste zorginstellingen en ziekenhuizen van Nederland de Veiligvoedsel.nl Awards uit. In zes categorieën werd gestreden om eeuwige roem.

In het Miele Experience Center werden de awards uitgereikt tijdens het Nationaal Congres Veilig Voedsel 2016. De spanning was om te snijden! Meer dan 550 zorglocaties en afdelingen gingen de strijd aan. Wie zouden er naar huis gaan met de felbegeerde awards? De ontlading was dan ook groot toen de volgende winnaars bekend werden gemaakt:

Beste kleinschalig wonen
Interzorg, Kornoeljehof, De Spar

Beste nieuwkomer
Albert Schweitzer Ziekenhuis, locatie Dordwijk, Keuken

Beste restaurant
Ziekenhuis Tjongerschans, Heerenveen, Het restaurant

Beste zorgafdeling
Interzorg, locatie de Hullen, Koopmanshuus

Beste keuken
Gasthuis Sint Jan de Deo, locatie Millingen a.d. Rijn, Keuken

Beste zorggroep
Zorggroep Hof en Hiem

Beste ziekenhuis
Ziekenhuis Tjongerschans

Doel van de Veiligvoedsel.nl Award

Met de Veiligvoedsel.nl awards wordt aandacht geschonken aan het belang van veilig en hygiënisch werken in (zorg)organisaties en ziekenhuizen. Zo worden onder andere voedselvergiftigingen voorkomen.

Stichting Veiligvoedsel.nl maakt zich sterk voor herkenbare en werkbare voedselveiligheid in Nederland. De kracht van Stichting Veiligvoedsel.nl is om op een positieve manier iedereen in de voedingsverzorging te stimuleren tot veilig en lekker eten.

Tijdens de jaarlijkse keurmerkaudit door Stichting Veiligvoedsel.nl wordt beoordeeld of de (zorg)organisaties het Keurmerk Veiligvoedsel.nl behalen of behouden. Er wordt aan het Keurmerk Veiligvoedsel.nl voldaan bij een score van 7,5 of hoger, zonder blokkadepunten.

Een greep uit de mogelijkheden

Nieuws