Veel gestelde vragen Checkbuster2022-02-17T16:43:57+01:00

Veel gestelde vragen over Checkbuster

Heb je een vraag? Misschien ben je niet de eerste die de vraag gesteld heeft. Hier staan onze veelgestelde vragen op een rij of gebruik de zoekfunctie. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@veiligvoedsel.nl of 050-3119520 en wij helpen je graag verder.

Waarom kan ik geen foto’s zien in Checkbuster?2022-07-01T09:23:49+02:00

Waarom kan ik geen foto’s zien in het rapport of in de app in Checkbuster?

In Checkbuster is er geen instelling om het maken of gebruiken van foto’s te blokkeren. Dit werkt dus standaard altijd. Echter om foto’s te kunnen zien in Checkbuster moet je toestemming geven dat de foto’s van je tablet of smartphone worden gebruikt. Mocht je de foto’s niet zien dan heb je deze toestemming mogelijk niet gegeven.

Bij de instellingen van je apparaat kun je per app de gegeven toestemming beheren. Hier kun je dus eventueel opnieuw instellen dat Checkbuster gebruik mag maken van de foto’s van uw apparaat.

Waarom kan ik niet inloggen in Checkbuster?2022-03-03T09:54:44+01:00

Waarom kan ik niet inloggen in Checkbuster?

U weet wel hoe u moet inloggen, maar toch lukt het niet. Wanneer u werkt met uw eigen smartphone of tablet, dan blijft u meestal ingelogd. Echter in sommige gevallen moet u opnieuw inloggen. Probeer de volgende stappen wanneer het u niet lukt om in te loggen. Komt u er alsnog niet uit, neem dan contact met ons op.

Inlogscherm
Staat u bij het juiste scherm? Staat er “Log in” boven het de velden waar u het mailadres en wachtwoord invult? Ziet u het scherm “Maak een nieuwe account aan”, dan klikt u onderin beeld op de knop: Log in met een bestaand account.

Wachtwoord
Vul voor het inloggen uw mailadres en uw wachtwoord in. Zet bij het invullen van het wachtwoord het “oogje” open, zodat u ziet wat u invult. Het wachtwoord is hoofdletter gevoelig. Kunt u desondanks niet inloggen, probeer dan eens de knop “wachtwoord vergeten”, om via uw e-mail uw wachtwoord te herstellen.

App sluiten
Sluit de app helemaal af en start deze opnieuw op. Weet u niet precies hoe dat moet, dan kunt u ook uw apparaat uit en aan zetten.

Internetverbinding
Voor het inloggen en in beeld krijgen van de inspecties is internetverbinding nodig. Bent u op een plek waar een goede internetverbinding is?

App verwijderen en opnieuw installeren
Mocht het voor u eenvoudig zijn om zelf de app te verwijderen en opnieuw te installeren, dan kan het wel eens helpen om de app opnieuw te installeren. Dit zorgt ervoor dat u zeker de laatste versie van de app hebt.

Hoe instaleer ik Checkbuster NXT op mijn telefoon of tablet?2023-04-21T15:17:55+02:00

Hoe moet ik Checkbuster installeren?

U kunt de Checkbuster NXT app installeren via de App Store (Apple) of Play Store (Android) van uw smartphone of tablet. In sommige gevallen wordt de installatie van de app verzorgt door de ICT-helpdesk van uw organisatie.

Kan de app worden geïnstalleerd op mijn apparaat?

Checkbuster werkt op vrijwel alle moderne Apple en Android apparaten. Wij adviseren om je apparaat altijd te voorzien van de nieuwste beschikbare update. De app is echter te installeren op Apple apparaten met IOS versie 12.4 en hoger en op Android apparaten vanaf versie 7.

Hoe moet ik inloggen in Checkbuster?2022-01-11T09:48:05+01:00

Hoe moet ik inloggen in Checkbuster?

Voordat u kunt inloggen stellen wij voor u een account in. Heeft u nog geen account aangevraagd neem dan contact met ons op. Vervolgens logt u in met het door u doorgegeven mailadres. U logt in via de website https://app.checkbuster.com of installeer de app Checkbuster NXT in de App Store of Play Store. In sommige gevallen wordt de installatie van de app verzorgt door de ICT-helpdesk van uw organisatie.

Weet u uw wachtwoord niet meer? Druk dan op de knop “wachtwoord vergeten” bij het inlogscherm. U ontvangt een link in de mail van uw Checkbuster account. Door op de link te klikken komt u in een scherm in Checkbuster waar u een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Ga naar de bovenkant