Gezonde bezoekers zijn van harte welkom

Hoe doet u het corona Checkgesprek?

Checkbuster NXT heeft een innovatieve welkomstcheck ontwikkeld. De bezoeker vult voordat hij binnenkomt een aantal vragen in. De vragen gaan over de gezondheid. Krijgen ze na het invullen een groen scherm, dan zijn ze van harte welkom. De vragen zijn met behulp van een QR-code in te vullen op hun smart-phone. De QR-code staat op een poster bij de ingang van uw bedrijf of organisatie. De posters zijn gratis te downloaden.

Er is goed nagedacht over de privacy

Volgens de AVG wetgeving is het aan te raden om zo min mogelijk gegevens op te slaan. Dit geldt natuurlijk vooral voor gezondheidsgegevens. Bij het invullen van de welkomstcheck worden geen persoonsgegevens opgeslagen. Zo houdt u rekening met de coronamaatregelen en beschermt u de privacy van uw gasten met één simpele tool.

Start nu ook met de welkomstcheck
welkomstcheck-corona

Checkbuster NXT inspectie-app

Checkbuster NXT is een inspectie-app dat naast deze welkomstcheck ook voor al uw andere audits of registratie gebruikt kan worden. Stichting Veiligvoedsel.nl is reseller van Checkbuster en kan u helpen met de inrichting en het onderhoud van uw Checkbuster omgeving.

Meer informatie over Checkbuster