Training voedselveiligheid

Na de training voedselveiligheid en HACCP weten uw collega’s waarom het werken volgens uw HACCP-systeem belangrijk is. De training is praktisch opgezet. Ga dus direct na de training aan de slag met de tips en werkwijzen. Wij houden rekening met actualiteiten in uw organisatie en in de wetgeving. Een jaarlijkse HACCP training wordt aanbevolen.

Wij zijn van mening dat een training één van de belangrijkste onderdelen van uw HACCP plan is. Het draait om de mensen die in uw organisatie de afgesproken HACCP regels moeten uitvoeren. Wanneer zij achter de afspraken staan en weten waarom voedselveiligheid belangrijk is, heeft u de grootste stap naar een werkend HACCP systeem gemaakt.

Training voedselveiligheid en HACCP

Vraag nu een training over voedselveiligheid en HACCP. Ben u lid van Intrakoop, dan ontvangt u korting.  Wij nemen graag contact met u op.

Wat is de inhoud van de training

De inhoud van de HACCP-training wordt in overleg met u afgestemd. Dit is afhankelijk van de Hygiënecode waar u mee werkt. Bovendien kunnen wij de training voedselveiligheid en HACCP aanpassen aan de werkzaamheden van de medewerkers. Wij verzorgen bijvoorbeeld HACCP- trainingen speciaal voor afwasmedewerkers. Bij de eerste HACCP- training van Stichting Veiligvoedsel.nl ontvangt iedere deelnemer een HACCP- kennismap, zodat de geleerde kennis altijd kan worden teruggevonden. Ontvang na afloop een bewijs van deelname van iedere deelnemer. Zo toont u eenvoudig aan dat de kennis over HACCP en voedselveiligheid up to date is.


Bekijk de training modules

Een greep uit de mogelijkheden

Nieuws