Servicecentrum Interzorg behaalt keurmerk 

 De productiekeuken en restaurant van het Servicecentrum van Interzorg in Assen hebben het Keurmerk Veiligvoedsel.nl ontvangen. Tijdens een feestelijke uitreiking heeft Gert-Jan Hemmers, directeur van Stichting Veiligvoedsel.nl, het certificaat overhandigd aan Roelof Bos, teamleider INNService van Interzorg Noord-Nederland.

Met het Keurmerk Veiligvoedsel.nl toont het Servicecentrum aan dat zij voldoet aan de waren wettelijke eisen omtrent hygiëne en voedselveiligheid. Om in aanmerking te komen voor het Keurmerk Veiligvoedsel.nl dient een organisatie een 7,5 of hoger te scoren tijdens de keuring.

Het Servicecentrum van Interzorg behaalde, na een toetsing op 398 punten, voor de productiekeuken en restaurant een 9,4. Waarmee het keurmerk ruimschoots is behaald.

Roelof Bos is dan ook zeer verheugd met het keurmerk en bijbehorende hoge cijfer. “Ik ben extra trots op de mensen die dit mogelijk hebben gemaakt. We moeten namelijk niet vergeten dat we dit binnen één jaar hebben gerealiseerd. Een nieuw pand waarbij alles nieuw is en echt alles nog moet worden opgebouwd. Dat is een vrij unieke, maar vooral knappe prestatie welke door het team is geleverd en hiervoor dan ook alle credits verdient!”

Foto’s: Willem de Flart