Zorg

De zorg verandert in een hoog tempo. Of het nu de ouderenzorg, gehandicaptenzorg, GGZ of kleinschalige woonvoorzieningen betreft: iedereen heeft te maken met veranderende wet en regelgeving en financiering. Vaak worden verantwoordelijkheden anders georganiseerd. Zoals door het uitbesteden van het daadwerkelijk koken. Maaltijden worden direct bij de eindgebruiker gebracht, maar ú blijft verantwoordelijk! Veiligvoedsel.nl richt zich primair op het ondersteunen en borgen van uw processen. Met onze werkwijze en oplossingen bent u verzekerd van een optimale procesbewaking van HACCP. Zo blijft u gegarandeerd in control!

Auditing

De adviseurs van Veiligvoedsel.nl kennen de eisen rondom voedselveiligheid in de zorg goed. Wij zijn in staat objectief alle handelingen, ruimtes en registraties te beoordelen. U ontvangt een representatieve rapportage met foto’s. U borgt op een effectieve manier de voedselveiligheid en voldoet aan uw verplichting om een jaarlijkse HACCP- audit uit te voeren.

Keurmerk Veiligvoedsel.nl

keurmerk uitreiking

Met het Keurmerk Veiligvoedsel toont een organisatie aan dat zij voldoet aan de warenwettelijke eisen omtrent hygiëne en voedselveiligheid. Om in aanmerking te komen voor het Keurmerk Veiligvoedsel.nl dient een organisatie een 7,5 of hoger te scoren tijdens de keuring. Tijdens deze keuring wordt er op 250 tot 500 punten getoetst.

Registratie

Wij bieden handige oplossingen om de wettelijk verplichte registraties zo eenvoudig mogelijk uit te voeren. Een slimme standaard oplossing voor de kleinschalige woonvorm. Een op maat gemaakt handboek voor de keuken of het restaurant. Wij bieden zelfs een digitale oplossing voor registratie met behulp van de app Checkbuster. Ga voor één van onze registratieoplossingen en wij zorgen er voor dat u voldoet aan de Hygiënecode voor de zorg of woonvormen op het gebied van registratie.

Veiligvoedsel-agenda

HACCP app Checkbuster

Bent u op zoek naar een digitaal systeem voor uw interne audits en/of uw HACCP-registratie? Schakel dan nu de hulp in van Veiligvoedsel.nl. Wij bieden u een complete en gebruiksvriendelijke app, met daarbij de nodige ondersteuning om daadwerkelijk met de applicatie aan de slag te gaan.

Scholing

Grootkeukens, afdelingskeukens en kleinschalige woonvormen hebben vaak te maken met de Hygiënecode voor de zorg. Veiligvoedsel.nl biedt slimme scholingsmodules die optimaal aansluiten bij de zorgvraag. Zorgen voor een goede en verantwoorde maaltijd en toch zoveel mogelijk kostbare tijd beschikbaar houden voor de zorg. Kies voor een training op uw locatie of voor e-learning.

training

Reviews van onze klanten

De methode van Stichting Veiligvoedsel.nl brengt goed in kaart wat nodig is om de zaken met betrekking tot voedsel op een veilige manier af te handelen. Het meten van de temperatuur, de schoonmaak van de keuken, het labelen van geopende producten. Het wordt heel eenvoudig om dat goed te doen.

Simon Wachtmeester
Interzorg

Onze ervaringen zijn heel positief. We kunnen altijd terecht met vragen en ze hebben een heel positieve benadering. In rapportages staan eerst de positieve punten, dan de verbeterpunten. Die aanpak heeft ons geholpen om te komen tot dit niveau.

Arie van der Vlies
Albert Schweitzer Ziekenhuis

De rapportages zijn heel duidelijk, met foto’s erbij van de aandachtspunten, dat werkt goed. Vanaf volgend jaar beginnen we met een e-learning module. Het is prettig dat we alles bij dezelfde partij kunnen onderbrengen.

Auke Hof
De Tjongerschans