Food & Retail

Ontwikkelingen in de wereld van voeding volgen elkaar in rap tempo op. Veranderende klantvragen, certificeringseisen, verscherpte (EU)regelgeving: het zijn zomaar wat zaken waar u als ondernemer in de levensmiddelensector rekening mee moet houden. Stilzitten is dan ook geen optie. Integendeel, meebewegen op het gebied van voedselveiligheid is een must. Veiligvoedsel.nl heeft ruimschoots ervaring om uw organisatie adequaat verder te helpen. Pragmatisch en hands-on.

Interne audits

Gebruik onze Checkbuster app voor compleet en digitaal HACCP-inzicht. Het is een complete app voor audits en registraties, zoals HACCP, legionella en ARBO. Zo verzorgt u eenvoudig een interne audit. De app geeft actueel en digitaal inzicht. Genereer automatisch heldere rapportages. Zo heeft u altijd overzicht van al uw verbeterpunten.

food en retail winkel

Trainingen

training

Vanuit een risk-based benadering bekijken we de voor u geschikte training. Heeft u snel roulerende, eventueel niet- Nederlandstalige medewerkers? Dan zijn onze meertalige e-learningmodules de oplossing. Of we trainen uw HACCP-teamleden (in-company), zodat ze proactief gaan nadenken over potentiële gevaren in uw productieproces.

Reviews van onze klanten

De methode van Stichting Veiligvoedsel.nl brengt goed in kaart wat nodig is om de zaken met betrekking tot voedsel op een veilige manier af te handelen. Het meten van de temperatuur, de schoonmaak van de keuken, het labelen van geopende producten. Het wordt heel eenvoudig om dat goed te doen.

Simon Wachtmeester
Interzorg

Onze ervaringen zijn heel positief. We kunnen altijd terecht met vragen en ze hebben een heel positieve benadering. In rapportages staan eerst de positieve punten, dan de verbeterpunten. Die aanpak heeft ons geholpen om te komen tot dit niveau.

Arie van der Vlies
Albert Schweitzer Ziekenhuis

De rapportages zijn heel duidelijk, met foto’s erbij van de aandachtspunten, dat werkt goed. Vanaf volgend jaar beginnen we met een e-learning module. Het is prettig dat we alles bij dezelfde partij kunnen onderbrengen.

Auke Hof
De Tjongerschans