Catering

Catering op locatie is booming. Of het nu gaat om een BBQ voor 50 personen in een bos of een bedrijfs-/ instellingsrestaurant waar 600 gasten dagelijks op hoog niveau willen lunchen en eten. Het moet kloppen. Maar catering op diverse locaties vraagt extra aandacht. Extra voorbereiding, transport, koeling, regeneratie en borging op afstand. Veiligvoedsel.nl werkt al jaren samen met cateringbedrijven. Onze oplossingen en diensten stemmen wij specifiek af op uw organisatie.

Audit

Borg op een effectieve manier de voedselveiligheid met een audit door één van onze adviseurs op de catering locatie of in uw productiekeuken. De adviseurs bekijken objectief alle werkwijzen en registraties met betrekking tot voedselveiligheid. U hoeft zicht alleen nog maar druk te maken over de eventuele verbeterpunten. Die verbeterpunten ontvangt u in een representatief rapport met foto’s.

ontvangst

Registratie

Met onze slimme Checkbuster-app registreren uw medewerkers snel en effectief alle controles op locatie, zoals HACCP, BHV, schoonmaak. De app is geschikt voor uw smartphone of tablet, want die heeft u meestal toch wel bij de hand. Ga voor deze oplossing voor registratie en wij zorgen er voor dat u voldoet aan de Hygiënecode voor de catering met betrekking tot registratie.

E-learning

Werkt u voor een cateringbedrijf of bent u eigenaar van een cateringbedrijf, dan heeft u vaak te maken met de Hygiënecode voor de catering. Met onze effectieve e-learning modules borgt u het kennisniveau van voedselveiligheid. De e-learning kan worden gemaakt op een zelfgekozen moment en is daardoor ook geschikt voor tijdelijk ingehuurde medewerkers.

Reviews van onze klanten

De methode van Stichting Veiligvoedsel.nl brengt goed in kaart wat nodig is om de zaken met betrekking tot voedsel op een veilige manier af te handelen. Het meten van de temperatuur, de schoonmaak van de keuken, het labelen van geopende producten. Het wordt heel eenvoudig om dat goed te doen.

Simon Wachtmeester
Interzorg

Onze ervaringen zijn heel positief. We kunnen altijd terecht met vragen en ze hebben een heel positieve benadering. In rapportages staan eerst de positieve punten, dan de verbeterpunten. Die aanpak heeft ons geholpen om te komen tot dit niveau.

Arie van der Vlies
Albert Schweitzer Ziekenhuis

De rapportages zijn heel duidelijk, met foto’s erbij van de aandachtspunten, dat werkt goed. Vanaf volgend jaar beginnen we met een e-learning module. Het is prettig dat we alles bij dezelfde partij kunnen onderbrengen.

Auke Hof
De Tjongerschans