Uw sector

Het maakt niet uit in welke sector u werkzaam bent. Wij zorgen ervoor dat de voedselveiligheid tussen de oren van uw medewerkers en in de haarvaten van uw organisatie komt. Met onze producten en diensten bent u altijd aangepast aan de meest recente wetgeving, die voor u geldt.

sector zorg

Goede zorg voor mensen binnen een zorgorganisatie is van zelfsprekend. Dat geldt dus ook voor een goede en verantwoorde maaltijd. Ontdek zelf dat onze adviseurs goed bekend zijn in deze sector. In samenwerking met u bouwen we aan een optimale combinatie van wat moet vanuit de wet en wat toegevoegde waarde heeft.

sector catering

Of het nu gaat om contractcatering, zorgcatering of partycatering Stichting Veiligvoedsel.nl geeft u de zekerheid om de voedselveiligheid te borgen op verschillende locaties. Met onze oplossingen garanderen wij dat u de controle heeft, ook op afstand. Catering op diverse locaties vraagt immers om extra aandacht.

sector food en retail

In de food en retail is de voedselveiligheid een belangrijk aandachtspunt. Met onze tools en oplossingen worden risico’s geborgd en zorgen voor een belangrijk fundament voor de verdere groei van uw bedrijf. Zekerheid in voedselveiligheid is de basis voor uw succes.

Een blije gast is voor u als horeca ondernemer van levensbelang. Naast goed gastheerschap en een mooie ambiance zijn een constante kwaliteit en optimale voedselveiligheid dus essentieel. Wij bieden efficiënte en effectieve oplossingen, zodat u tijd heeft voor uw gasten.