HACCP Training2020-09-11T08:57:39+02:00

HACCP training

Uw medewerkers zijn onmisbaar voor het aanbieden van voedselveilige producten. Daarom bieden wij HACCP-training over HACCP, alle onderwerpen uit de Hygiënecodes en voedselveiligheid. Kies nu voor een praktijkgerichte training, speciaal voor u gemaakt.

Voedselveiligheid tussen de oren van uw medewerkers

Wij geloven dat het goed volgen van de HACCP-richtlijnen en Hygiënecodes begint bij de medewerker. Onze trainers zijn in staat om voedselveiligheid tussen de oren van uw medewerkers te krijgen. Zij staan zelf ook met beide benen in het werkveld. Wij vinden het belangrijk om tijdens een HACCP-training praktijksituaties te schetsen die gelden voor uw organisatie. Daardoor vinden uw medewerkers meer aansluiting bij de besproken onderwerpen, bijvoorbeeld persoonlijke hygiëne. Door theorie af te wisselen met interactieve opdrachten zorgen we ervoor dat iedereen tijdens de training zijn aandacht er bij kan houden.

Blijvend op de hoogte

Een HACCP training van Stichting Veiligvoedsel.nl zorgt ervoor dat uw medewerkers op de hoogte zijn van de nieuwste eisen en werkwijzen. In de 2,5 uur durende cursus zullen uw medewerkers in kleine groepen actief bezig gaan met uw beleid en de nieuwste HACCP eisen en procedures. De trainingen zijn op elk gewenst niveau en op een locatie naar keuze. Klanten waarderen de trainingen van Veiligvoedsel.nl dan ook met een ruime 8.

Tijdens de HACCP-training komen uw medewerkers samen tot een oplossing voor een goed werkend en eenvoudig Veiligvoedsel-systeem binnen uw bedrijf of organisatie. De trainingen zijn aangepast aan de behoefte van de deelnemers.

Alle deelnemers van de HACCP-training ontvangen de persoonlijke kennismap en een bewijs van deelname.

Voor wie?

Iedereen die werkt met voeding in uw organisatie is volgens de warenwet verplicht om instructie te ontvangen over HACCP en voedselveiligheid. Dit geldt ook voor vrijwilligers. Bij onze trainingen ontvangen alle deelnemers een bewijs van deelname, zodat u ook kunt aantonen dat uw medewerkers geschoold zijn.

Modules in onze trainingen

Per training stemmen wij graag met u af welke onderwerpen in uw organisatie actueel zijn. Meestal bestaat een HACCP-training uit één tot drie modules. Hieronder vindt u een greep uit ons aanbod. Wij zijn van mening dat een jaarlijkse training uw medewerkers blijvend op de hoogte blijft van de HACCP en voedselveiligheid. Door de ruime keuze aan modules bieden wij toch elk jaar weer een uitdagende training en is er altijd weer ruimte om iets nieuws te leren.

  • Basis HACCP training

  • Norovirus

  • Persoonlijke hygiëne

  • Allergenentraining

  • Risico analyse en HACCP plannen

  • Etiketteren

  • Meten, beoordelen en registreren

  • Digitale registratie en audits

  • HACCP quiz

  • Het gevaar van micro-organismen

  • Het gevaar van gevaarlijke stoffen

  • Gastvrijheid

  • Evaluatie van de audit

  • Omgaan met afwijkingen

  • Bacteriologisch onderzoek
    en de interpretatie van de uitslag

  • Oplossen vanuit een Hygiënecode

  • Actualiteiten

  • Het team bekeken

allergenen
Allergenen

Reviews van onze klanten

“Interactieve training, met praktische informatie. Niet te veel pure theorie. Alle informatie was nuttig. Leuke trainer.”
Evaluatie bij trainingen is anoniem
“Het nuttigste gedeelte van de training vond ik de wetten & regels. De training werd zeer enthousiast gegeven. Goed dat we een kennismap kregen. Leuk dat er een gedeelte in spelvorm was, een quiz.”
Evaluatie bij trainingen is anoniem
“Over alle onderdelen van de training ben ik zeer positief. De training is informatief en er is ruimte voor eigen inbreng.”
Evaluatie bij trainingen is anoniem

Klanten die al HACCP-trainingen volgen

Ga naar de bovenkant