HACCP E-learning

Medewerkers zijn de belangrijkste basis voor voedselveilige producten. Daarom is het essentieel dat alle medewerkers op de hoogte zijn van de laatste eisen en werkwijzen op het gebied van HACCP. E-learning is uitermate geschikt om op een snelle en effectieve manier uw medewerkers deze eisen en werkwijzen bij te brengen.

HACCP E-learning op maat gemaakt

Wij bieden tevens op maat gemaakte e-learning, zodat de scholing kan worden aangepast aan de behoefte van uw organisatie. De inhoud van de e-learning wordt samen met uw adviseur van Veiligvoedsel samengesteld. Wilt u een op maakt gemaakte HACCP e-learning? Vraag dan meer informatie aan of neem direct contact met ons op.

Hoe werkt de E-learning

De E-learning wordt online gemaakt op een zelfgekozen moment met een persoonlijke inlogcode. Na het maken van de toets ontvangt de deelnemer direct de uitslag. Als de deelnemer geslaagd is kan het persoonsgebonden Veiligvoedsel.nl certificaat direct worden uitgeprint. De deelnemer laat zo zien over de benodigde kennis te beschikken. Bij het niet in één keer slagen, is het mogelijk om de toets te herkansen.

Uw voordeel:

  • 24/7 toegang tot de leeromgeving.

  • Werknemers hebben toegang waar ze maar willen, thuis of op het werk.

  • Onbeperkte herkansingen, zonder extra kosten.

  • Op maat gemaakt voor alle niveaus en afgestemd op uw organisatie.

  • Met een lage investering is iedereen goed geïnformeerd.

  • Een persoonsgebonden Veiligvoedsel.nl certificaat.

  • De mogelijkheid tot een herhalingsmodule voor een doorlopende autorisatie

E-learning modules

Veiligvoedsel.nl levert u op maat gemaakte online scholing over voedselveiligheid, HACCP en allergenen. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht voor een HACCP e-learning speciaal voor kleinschalig wonen of een E-learning over voedselveiligheid bij zuigelingenvoeding in ziekenhuizen. De modules worden gemaakt op basis van de verschillende Hygiënecodes en wetgeving, aangepast aan de eisen die gelden voor uw organisatie.

In overleg met u wordt gekeken welke E-learning het meest geschikt is voor de doelgroep en kan de toets naar specifieke wensen worden aangepast. Onze E-learning kunnen op speciaal verzoek ook in andere talen worden aangeboden, bijvoorbeeld Engels, Frans, Duits, Spaans en Pools.

Bekijk e-learning
Bekijk ons aanbod