Trainingen
Uw medewerkers zijn onmisbaar voor het aanbieden van voedselveilige producten. Daarom bieden wij HACCP-trainingen over HACCP, alle onderwerpen uit de Hygiënecodes en voedselveiligheid. Kies nu voor een praktijkgerichte training, speciaal voor u gemaakt.
Van HACCP en Hygiënecodes tot voedselveiligheid: op maat gemaakt, praktijkgericht en hooggewaardeerd.
Naast kennis van wet- en regelgeving zijn een juiste bejegening, voldoende kunnen variëren en het beoordelen van de kwaliteit cruciaal. Daarom bieden wij opleidingen aan op het gebied van HACCP, Hygiënecodes en voedselveiligheid. Op maat gemaakt, praktijkgericht en leerzaam. Op elk gewenst niveau en op een locatie naar keuze. Onze trainers staan met beide benen in het werkveld. Klanten waarderen de opleidingen van Veiligvoedsel.nl dan ook met gemiddeld ruim een 8.
HACCP training
Praktijkgerichte trainingen die aansluiten bij de werkzaamheden van uw medewerkers. Dit geeft het volgen van de training meer plezier en de deelnemers onthouden de gegeven tips en HACCP werkwijzes goed. Een gevarieerd aanbod van modules zorgt ervoor dat de trainingen van Veiligvoedsel elk jaar weer voldoende uitdaging bieden. Bovendien geeft het u de gelegenheid om een onderwerp te bespreken dat op dit moment actueel is in uw organisatie.
Uw voordeel van de HACCP training
Met de HACCP training zijn uw medewerkers blijvend op de hoogte van de nieuwste hygiëne-eisen.
De opzet van de HACCP-training zorgt er voor dat uw medewerkers samen tot oplossingen komen voor een goed werkend en eenvoudig Veiligvoedsel-systeem binnen uw organisatie.
De trainingen zijn aangepast aan de behoefte van de deelnemers, kies bijvoorbeeld de module persoonlijke hygiëne als onderdeel van de HACCP training.
Alle deelnemers van de HACCP-training ontvangen de persoonlijke kennismap en een bewijs van deelname.
HACCP e-learning
Medewerkers zijn de belangrijkste basis voor voedselveilige producten. Daarom is het essentieel dat alle medewerkers op de hoogte zijn van de laatste eisen en werkwijzen op het gebied van HACCP. E-learning is uitermate geschikt om op een snelle en effectieve manier uw medewerkers deze eisen en werkwijzen bij te brengen.
Uw voordeel
24/7 toegang tot de leeromgeving.
Werknemers hebben toegang waar ze maar willen, thuis of op het werk.
Onbeperkte herkansingen, zonder extra kosten.
Op maat gemaakt voor alle niveaus en afgestemd op uw organisatie.
Met een lage investering is iedereen goed geïnformeerd.
Een persoonsgebonden Veiligvoedsel.nl certificaat.
De mogelijkheid tot een herhalingsmodule voor een doorlopende autorisatie
Online HACCP training
De HACCP-training op veilige afstand, met de voordelen van een klassikale training.
De deelnemers hebben persoonlijk contact met de Veiligvoedsel-adviseur. Wij creëren tijdens de trainingen een juiste balans tussen informatie ontvangen, actief aan de slag en interactie. De deelnemers krijgen de kans om hun vragen te stellen.
Uw voordeel van de online training
Op elke plek te volgen ook thuis
Interactie met opleider en andere deelnemers
Diverse modules beschikbaar zoals de module persoonlijke hygiëne
Opleiding auditor voedselveiligheid en HACCP
Na de opleiding auditor voedselveiligheid en HACCP bent u in staat om zelf een audit uit te voeren. Tijdens deze opleiding leert u welke kritische punten belangrijk zijn om te controleren. De opleiding wordt gegeven door één van onze Senior adviseurs die jarenlang ervaring hebben met voedselveiligheid en HACCP. Zij voeren zelf bijna dagelijks HACCP audits uit.
Inhoud opleiding auditor voedselveiligheid en HACCP
Codex Alimentarius
Aandachtspunten HACCP bij interne audit
Bepalen CCP’s
Proces interne audit
Aandachtspunten interne audit
Verificatie en validatie
Allergenen training
Sinds 13 december 2014 is de nieuwe allergenenwetgeving ingegaan. Zorg dat uw medewerkers op de hoogte zijn van alles over allergenen, zodat zij uw klanten correct kunnen informeren. De training is voor 6-20 personen op uw locatie. De deelnemers ontvangen een Kennismap allergenen en een bewijs van deelname.
Inhoud allergenen training
Wat zijn allergenen
Wat zijn de gevolgen van allergenen bij een allergie
Veranderingen in de wet
Informeren over allergenen in de praktijk
Etiketten