HACCP-Registratie

HACCP-registratie geeft inzicht. Door te registreren ontdekt u snel welke afwijkingen er zijn in uw HACCP systeem en wanneer die zijn opgelost. Het is wettelijk verplicht om risicovolle processen te registreren. Met onze eenvoudige registratiemiddelen registreert u enkel wat voor u noodzakelijk is.

HACCP registratie op maat

Welk van onze registratiemiddelen u ook kiest, het is altijd volledig aangepast aan uw bedrijf of organisatie. Minimaal één keer per jaar bekijken we samen met u of er nog veranderingen zijn binnen uw organisatie en of u nog voldoet aan de meest recente wetgeving. Zo heeft u altijd een up-to-date registratie hulpmiddel in handen. Bij onze registratiehulpmiddelen ontvangt u naast HACCP-registratieformulieren ook schoonmaakschema’s en werkinstructies.

Checkbuster

De digitale HACCP-registratielijsten van de app Checkbuster zijn zeer eenvoudig in gebruik. U tekent uw registraties af met een vinkje of kruisje om aan te geven of een norm voldoet of niet. Met een invulveld voor de temperatuur of een slider vult u eenvoudig uw temperatuurmetingen in. Bij elke ingevulde lijst wordt automatisch een rapport gegenereerd. Met behulp van het management dashboard heeft u duidelijk inzicht in alle afwijkingen. Vergeet nooit meer een afwijking op te lossen, door de oplossing als taak in te plannen. Verandert er iets binnen uw organisatie, dan is dit zeer eenvoudig aan te passen in uw lijsten.

Online HACCP-registratie tool

De app van Checkbuster is te installeren op uw tablet of mobiel. Bovendien is er een desktop versie die via uw browser, zoals Chrome kan bereiken. De lijsten zijn op elk device bereikbaar. Het invullen van de HACCP-registratie kan zelfs (tijdelijk) offline. Door zijn eenvoud is de app door iedereen te gebruiken. Heeft u toch ondersteuning nodig of wilt u de inrichting uitbesteden, dan staan wij voor u klaar om u te helpen.

Lees meer over Checkbuster

Veiligvoedsel-agenda

Veiligvoedsel-agenda

Wij zorgen er jaarlijks voor dat de formulieren en werkinstructie aangepast worden aan de meest recente Hygiënecode. De registratieformulieren in de Veiligvoedsel-agenda zijn overzichtelijk en op maat gemaakt. Registreer enkel wat voor uw organisatie van toepassing is, aangepast aan uw processen. Al uw registraties en metingen van één week staan op één A4-tje. Bij de Veiligvoedsel-agenda worden tevens schoonmaakschema’s geleverd, de map is dus helemaal compleet.

Inhoud Veiligvoedsel-agenda

 • HACCP-registratieformulieren

 • Afwijkingen formulieren

 • Schoonmaakschema’s

 • Werkinstructies

 • Deskundigheidsformulier

 • Ijkingenformulier thermometers

Lees meer over de Veiligvoedsel-agenda

Hygiëne Werkboek Kleinschalige Woonvorm

Volgens de regelgeving van de Hygiënecode is het in de woonvormen niet verplicht om te registreren. Behalve wanneer u maaltijden terugkoelt en/of regenereert. Met dit werkboek heeft u een eenvoudig hulpmiddel in handen om deze twee processen te registreren. Bovendien zijn er schoonmaakschema’s en werkinstructies toegevoegd. Voor iedere medewerker in de woonvorm is het duidelijk wat hij moet doen.

Inhoud Hygiëne werkboek

 • Registratieformulier regenereren

 • Registratieformulier terugkoelen

 • Schoonmaakschema’s

 • Werkinstructies

 • Deskundigheidsformulier

 • Ijkingenformulier thermometers

hygiëne werkboek
Lees meer over het hygiëne werkboek

Bestel direct onze registratiemiddelen