De Quickscan, een verkorte audit HACCP

Kom er snel achter wat de huidige status is van uw HACCP – systeem. In de rapportage ziet u in één overzicht welke HACCP-onderdelen nog de aandacht verdienen. De quickscan is goedkoper dan een uitgebreide HACCP audit, omdat de auditor van Veiligvoedsel.nl de Quickscan in minder tijd uitvoert. De audit geeft u echter wel een goed inzicht, omdat alle hoofdonderdelen worden beoordeeld.

Hoe verloopt een Quickscan

U maakt een afspraak met de HACCP – auditor van Veiligvoedsel.nl. Hij komt langs op een tijdstip dat veel voedingsprocessen op uw locatie actief zijn. De auditor beoordeeld uw locatie op hoofdlijnen aan de hand van de Hygiënecode of het HACCP – systeem waarmee u werkt. Na afloop van de audit zal de auditor met u bespreken welke onderdelen nog de aandacht verdienen. Na afloop ontvangt u een uitgebreide verbeterpuntenrapportage met foto’s.

U kiest toch ook voor een korte audit HACCP

De Quickscan is een basis audit HACCP om een beeld te krijgen van de verbeterpunten in uw keuken of restaurant. Een adviseur van Stichting Veiligvoedsel.nl toetst de hoofdlijnen zoals ruimtes, werkgedrag, beleidszaken en een gedeelte van de procesonderdelen. U ontvangt de verbeterpunten in een overzicht. Aan de hand van de resultaten beslist u welke HACCP punten de aandacht verdienen.