Nulmeting

Bent u al klaar voor het keurmerk? De nulmeting geeft u zicht op de huidige situatie op het gebied van HACCP. Het resultaat van de nulmeting geeft u een mooi vertrekpunt op weg naar het keurmerk. Wij zullen samen met u de verbeterpunten in uw organisatie oppakken. De positieve samenwerking zorgt voor een blijvend en langdurig topresultaat. Behaald u het Keurmerk Veiligvoedsel.nl, dan toont u aan dat uw organisatie voldoet aan alle eisen voor hygiëne en voedselveiligheid. Een garantie die gewaardeerd wordt door uw gasten en relaties.

Objectieve audit

De nulmeting is een audit die is gebaseerd op de eisen van het behalen van het kwaliteitskeurmerk. De audit wordt uitgevoerd door een Veiligvoedsel.nl auditor aan de hand van een objectieve controlelijst. De auditor gebruikt een lijst die past bij uw organisatie en Hygiënecode. Tijdens de audits worden de ruimtes en voedselprocessen uitgebreid beoordeeld. Tevens worden de handboeken en registraties geïnspecteerd. Na de nulmeting vindt een evaluatiegesprek plaats. De auditor neemt dan met u of de  leidinggevende van de locatie de belangrijkste bevindingen door. Om volledig klaar te zijn voor de keurmerk audit ontvangt u begeleiding op locatie. Dan wordt er extra aandacht aan de verbeterpunten besteedt.

Overzichtelijke rapportages

U ontvangt van ons een overzichtelijke rapportage met de bevindingen van de audit en een woord van de auditor. De positieve en verbeter- punten worden ondersteund met duidelijke foto’s. Tevens ontvangt u van ons een verbeterpuntenoverzicht, zodat u eenvoudig aan de slag kunt met de verbeteringen.