Nationaal Congres Veilig Voedsel2019-11-21T12:22:13+01:00

Nationaal Congres Veilig Voedsel

Het Nationaal Congres Veilig Voedsel vindt plaats aan het begin van het jaar. Het is een jaarlijks terugkerend interessant en gezellig congres. Stichting Veiligvoedsel.nl heeft al zeven edities van het congres georganiseerd. Het congres is een enorme belevenis en geeft u een bijzondere kijk op alle actualiteiten rondom voedselveiligheid. Elk jaar komen er toonaangevende sprekers aan het woord, die de deelnemers voorzien van nieuwe informatie en inzichten.

Aanmelden

Congres

Nieuwe Hygiënecode praktisch implementeren

Tijdens het Nationaal Congres Veilig Voedsel 2019 is de evaluatie van de Hygiënecode voor de voedingsverzorging in zorginstellingen en Defensie gestart. Hier heeft u de juiste handvatten ontvangen om de wijzigingen in de Hygiënecode in uw organisatie te implementeren. Binnenkort kunt u de gegeven presentaties downloaden op onze website.

Bekijk de presentaties van 2019

Onze partners 2019

Programma

Het Nationaal Congres Veilig Voedsel is het leukste, leerzame en feestelijke congres over HACCP en voedselveiligheid in de zorg. In het programma vindt u altijd diverse workshops, plenaire sessies met boeiende sprekers en de Veiligvoedsel.nl Awards uitreiking.

Het programma, de sprekers en de locatie voor 2020 zijn nog niet bekend. Zodra er meer over bekend is vindt u dit terug op onze website.

Alles over aanmelden

Kies uw eigen workshop

De plenaire sprekers worden afgewisseld met actieve en inspirerende workshops. Voor aanvang van ons congres kiest u zelf welke workshops uw belangstelling wekken. Geef uw keuze zo snel mogelijk aan ons door om te voorkomen dat de workshop van uw keuze vol is!

De workshops voor 2020 moeten nog worden samengesteld. Bekijk de workshops van 2019 om een idee te geven van de indeling van ons congres.

Bekijk alle workshops
Workshop op Nationaal Congres Veilig Voedsel 2019

Impressie 2019

Bekijk meer foto’s

Veiligvoedsel.nl Awards

Tijdens het congres worden de Veiligvoedsel.nl Awards uitgereikt. Meer dan 550 zorglocaties die het Keurmerk Veiligvoedsel.nl dragen maken kans op de felbegeerde awards. Organisaties met de hoogste score op de objectieve keurmerkaudit in hun categorie gaan met een award naar huis.

Lees meer over de Veiligvoedsel.nl Awards