Nationaal Congres Veilig Voedsel

Het Nationaal Congres Veilig Voedsel is al jarenlang het leukste, leerzame en feestelijke congres over HACCP en voedselveiligheid in de zorg. In het programma vindt u altijd diverse workshops, plenaire sessies met boeiende sprekers en de Veiligvoedsel.nl Awards uitreiking. Editie 2019 stond in het teken van de aangekondigde nieuwe edities van de ‘Hygiënecode voor zorginstellingen en Defensie’ en de ‘Hygiënecode voor woonvormen’. De nieuwe edities van de Hygiënecodes laat echter wat langer op zich wachten en daarom hebben we besloten het Nationaal Congres Veilig Voedsel voor één keertje over te slaan, zodat we tijdens het congres in 2021 een prachtig programma kunnen samenstellen met alle ins en outs over de nieuwe hygiënecodes die dan inmiddels naar verwachting van kracht zullen zijn.

Congres

Veiligvoedsel.nl Awards

Tijdens het Nationaal Congres Veilig Voedsel worden traditiegetrouw de Veiligvoedsel.nl Awards uitgereikt. Meer dan 550 zorglocaties die het Keurmerk Veiligvoedsel.nl dragen maken kans op deze felbegeerde awards. Organisaties met de hoogste score op de objectieve keurmerkaudit in hun categorie gaan na het congres trots met een award naar huis.

Dit jaar maken we de nominaties en de winnaars voor de Veiligvoedsel.nl Awards bekend via onze website, omdat het congres verschoven is. Nadat de winnaars bekend zijn komen wij met alle plezier langs om de Awards persoonlijk aan de winnende teams te overhandigen.

Bekijk nu de genomineerden!

Impressie congres 2019

Bekijk meer foto’s