Midgard verbreedt keurmerk Veiligvoedsel.nl met De Koperen Koning

midgard-keurmerk

Op zaterdag 9 december ontving Midgard, het Keurmerk Veiligvoedsel.nl. Tijdens de jaarlijkse kerstmarkt overhandigde de heer Gert-Jan Hemmers, directeur van Stichting Veiligvoedsel.nl, het certificaat aan Erik Beemster, directeur van Midgard.

Midgard maakt deeluit van de Raphaëlstichting, een zorgaanbieder in Noord- en Zuid-Holland.

Al sinds 2012 draagt de centrale bereidingsruimte van Midgard het Keurmerk Veiligvoedsel.nl. Dit is nu uitgebreid met theehuis en winkel De Koperen Koning. Het behalen van dit keurmerk is alleen mogelijk door de inzet van de medewerkers. Dankzij hun enthousiasme en motivatie is dit hoge niveau bereikt. De medewerkers verdienen zeker een groot compliment voor deze prestatie.

Met het Keurmerk Veiligvoedsel toont locatie Midgard aan dat zij voldoet aan de warenwettelijke eisen omtrent hygiëne en voedselveiligheid. Om in aanmerking te komen voor het Keurmerk Veiligvoedsel.nl dient een organisatie een 7,5 of hoger te scoren tijdens de keuring. Midgard behaalde een 9,3 na een toetsing op ruim 160 punten. Hiermee is het keurmerk ruimschoots behaald!

De Koperen Koning is de winkel en theeschenkerij van Midgard

Hier kunt u terecht voor een heerlijk kopje thee of koffie. En een broodje met soep bijvoorbeeld. Er is ook een prachtig nieuw terras.

Het aanbod in de winkel is zeer uitgebreid. Behalve het brood uit eigen bakkerij zijn er prachtige zelf vervaardigde producten uit de werkplaatsen te koop, zoals kaarsen, keramiek en schriften. Daarnaast is er ook een assortiment kruidenierswaren, cosmeticaproducten en schoonmaakproducten. Bij de producten staan de begrippen ‘duurzaam’, ‘biologisch’ en ‘ambachtelijk’ voorop.

Een greep uit de mogelijkheden

Nieuws