Langer de tijd om e-learning af te ronden

Wij zien dat het voornamelijk bij een organisatie met een groep deelnemers vaak een uitdaging is om iedereen te laten starten met de e-learning, daarom is de standaard werkwijze waarop wij de e-learning voor u klaar zetten en afronden gewijzigd. Tot nog toe gaven wij de deelnemers 3 maanden de tijd vanaf het eerste moment van inloggen. Een deelnemer is ongeveer 1 tot 6 uur online in ons e-learning platform om de e-learning te behalen, dus voor een individueel persoon is de termijn van 3 maanden meestal lang genoeg. Toch krijgen wij regelmatig de vraag of de periode verlengd kan worden. Daarom hebben wij besloten om de standaard termijn voor iedereen te verlengen.

Heeft u qua inrichting of inhoud van de e-learning specifieke wensen? Neem dan eens contact met ons op. Wij staan graag open voor uw suggesties.

De aangepaste werkwijze deelname e-learning

Voor deelnemers 

  • Als deelnemer krijgt u standaard 6 maanden vanaf het moment dat uw account is aangemaakt in het e-learning platform.
  • Na 6 maanden worden de gegevens van u als deelnemer uit het platform verwijderd. Bijvoorbeeld uw mailadres en de gegevens over de voltooiing van de e-learning.
  • Wilt u na 6 maanden de e-learning nogmaals maken, dan voegen wij u opnieuw toe aan de e-learning (of eventueel aan een vernieuwde versie van de e-learning). Hiervoor worden kosten in rekening gebracht.

Voor opleidingscoördinatoren meerdere deelnemers

  • Wij hebben contact met u over de voortgang van de e-learning. Wij plannen dit in op 5 maanden na de start van de e-learning, maar op verzoek is dat natuurlijk mogelijk op een ander moment.

Voor organisaties met een LTI koppeling

  • Wij werken volgens de gemaakte afspraken. De tijd om de e-learning te maken en de bewaartermijn van de gegevens van de deelnemers zijn meestal langer.