Keurmerk Veiligvoedsel.nl voor Woonzorgcentrum Beatrix Doorn!

Woonzorgcentrum Beatrix in Doorn, onderdeel van Stichting QuaRijn ontving op dinsdag 24 november jl. het Keurmerk Veiligvoedsel.nl (zie afbeelding). Tijdens een feestelijke bijeenkomst overhandigde de heer Gert-Jan Hemmers, directeur van Stichting Veiligvoedsel.nl, het certificaat aan (Arie van Soest,  eerstverantwoordelijk kok Beatrix) van Stichting QuaRijn.

Een prestatie waar de medewerkers meer dan trots op kunnen zijn

Na vorig jaar door Stichting Veiligvoedsel.nl een externe audit uit te laten voeren, is nu gekozen om voor het Keurmerk Veiligvoedsel.nl te gaan. En met succes. De audit in de keuken en restaurant Ludenzaal werd afgerond met een 8.7!

Een prestatie waar de medewerkers meer dan trots op kunnen zijn. Een resultaat als dit kan alleen worden behaald door enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Een groot compliment voor alle medewerkers!

Woonzorgcentrum Beatrix voldoet aan de eisen omtrent hygiëne en voedselveiligheid

Met het Keurmerk Veiligvoedsel.nl  toont Woonzorgcentrum Beatrix aan dat zij voldoet aan de warenwettelijke eisen omtrent hygiëne en voedselveiligheid. Om in aanmerking te komen voor het Keurmerk Veiligvoedsel.nl dient een organisatie een 7,5 of hoger te scoren tijdens de keuring. Na een toetsing op ruim 400 punten, behaalde Woonzorgcentrum Beatrix voor de keuken en restaurant  Ludenzaal een 8,7. waarmee het keurmerk ruimschoots is behaald!

Over Woonzorgcentrum Beatrix

Woonzorgcentrum Beatrix is al decennia lang een begrip in Doorn. In de aan- en inleunwoningen en het verzorgingshuis kunt u diverse diensten van QuaRijn krijgen en meedoen met gezellige activiteiten. U kunt ook tijdelijk in Beatrix verblijven. We noemen dit logeren met zorg. Bijzonder aan het verzorgingshuis is dat er ook tweepersoons zorgappartementen zijn.

Als u eenmaal uw intrek heeft genomen, komt de kok langs om afspraken te maken over uw warme maaltijd of dieet. De eigen keuken bereidt dagelijks een met zorg samengestelde warme maaltijd, die omstreeks 12.00 uur wordt geserveerd. U kunt de maaltijd in uw eigen appartement gebruiken, maar u kunt ook met medebewoners en gasten van de open eettafel in de Ludenzaal eten. De keuze is aan u. Ook uw gasten kunnen – uiteraard tegen betaling – mee-eten. Met het keurmerk Veiligvoedsel.nl kunt u zeker zijn van een veilige maaltijd.

Doel van het Keurmerk Veiligvoedsel.nl

Veilig voedsel is voor iedereen de eerste levensbehoefte. Stichting Veiligvoedsel.nl maakt zich sterk voor herkenbare en werkbare voedselveiligheid in Nederland. Met de introductie van het Keurmerk Veiligvoedsel.nl is een zorginstelling in staat aan haar cliënten haar kookkwaliteit te tonen. De bewoners krijgen hierdoor de door velen verlangde keuze voor veilig en lekker eten.

Een greep uit de mogelijkheden

Nieuws