Keurmerk Veiligvoedsel.nl voor Ewoud en Elisabeth Gasthuis!

Keurmerk Veiligvoedsel.nl Ewoud en Elisabeth Gasthuis

Woonzorgcentrum Ewoud & Elisabeth Gasthuis in Wijk bij Duurstede, onderdeel van Stichting QuaRijn ontving op woensdag 2 maart het Keurmerk Veiligvoedsel.nl. Tijdens een feestelijke bijeenkomst overhandigde de heer Gert-Jan Hemmers, directeur van Stichting Veiligvoedsel.nl, het certificaat aan Patrick Jansen, Teammanager Hoteldienst van Stichting QuaRijn.

Een groot compliment voor alle medewerkers

In voorgaande jaren werd er jaarlijks een externe audit door Stichting Veiligvoedsel.nl uitgevoerd.
Dit jaar is door het Ewoud & Elisabeth Gasthuis gekozen om voor het Keurmerk Veiligvoedsel.nl te gaan. En met succes. De audit in restaurant Plein 1400 van het Ewoud en Elisabeth Gasthuis werd afgerond met een 9,07.
Een prestatie waar de medewerkers meer dan trots op kunnen zijn. Een resultaat als dit kan alleen worden behaald door enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Een groot compliment voor alle medewerkers!

Het Ewoud en Elisabeth Gasthuis voldoet aan de eisen omtrent hygiëne en voedselveiligheid

Met het Keurmerk Veiligvoedsel.nl toont Woonzorgcentrum Ewoud & Elisabeth Gasthuis aan dat het restaurant voldoetaan de warenwettelijke eisen omtrent hygiëne en voedselveiligheid. Om in aanmerking te komen voor het Keurmerk Veiligvoedsel.nl dient een organisatie een 7,5 of hoger te scoren tijdens de keuring. Na een toetsing op ruim 400 punten, behaalde Plein 1400 een 9,07, hiermee is het keurmerk ruimschoots behaald! De bewoners krijgen hierdoor de door velen verlangde keuze voor veilig en lekker eten.

Over Woonzorgcentrum Ewoud & Elisabeth Gasthuis

Vlakbij het historische centrum van Wijk bij Duurstede staat het onlangs vernieuwde Ewoud & Elisabeth Gasthuis. Een levendig huis door de verschillende activiteiten die er plaatsvinden. Het Ewoud & Elisabeth Gasthuis heeft diverse mogelijkheden om te wonen met zorg. Bijvoorbeeld in een aanleunwoning. Hier kunt u gebruik maken van diverse diensten van QuaRijn zoals alarmering, thuiszorg, dagbehandeling of het ontmoetingscentrum. Verder heeft het Ewoud & Elisabeth Gasthuis verzorgingshuiszorg, logeerzorg en kleinschalige woningen voor mensen met dementie of lichamelijke aandoeningen met bijbehorende zorg en ondersteuning.
Op het moderne en gezellige binnenplein, Plein 1400, praat u bij met elkaar en met uw bezoek onder het genot van een maaltijd of iets kleins uit het grand café/restaurant.

Doel van het Keurmerk Veiligvoedsel.nl

Veilig voedsel is voor iedereen de eerste levensbehoefte. Stichting Veiligvoedsel.nl maakt zich sterk voor herkenbare en werkbare voedselveiligheid in Nederland. Met de introductie van het Keurmerk Veiligvoedsel.nl is een zorginstelling in staat aan haar cliënten haar kookkwaliteit te tonen. De bewoners krijgen hierdoor de door velen verlangde keuze voor veilig en lekker eten. Op het moderne en gezellige binnenplein, Plein 1400, praat u bij met elkaar en met uw bezoek onder het genot van een maaltijd of iets kleins uit het grand café/restaurant.

Keurmerk voedselveiligheid