Ikea roept chocolade repen terug

IKEA roept de 100 grams repen pure chocolade CHOKLAD MÖRK 60% en CHOKLAD MÖRK 70% terug.

Op de verpakking van de IKEA chocoladerepen staat niet duidelijk weergegeven dat deze repen sporen van melk en hazelnoot kunnen bevatten. De chocoladerepen worden nu niet meer verkocht.

Consumenten met een allergie voor melk en/of hazelnoot kunnen een allergische reactie krijgen wanneer zij deze producten eten. De chocolade is veilig voor iedereen die niet allergisch is voor deze ingrediënten.Terugroepactie
IKEA verzoekt klanten met een allergie voor melk en/of hazelnoot de 100 grams repen pure chocolade CHOKLAD MÖRK 60% en CHOKLAD MÖRK 70% niet meer te consumeren en terug te brengen naar een van de IKEA winkels. IKEA betaalt dan het volledige aankoopbedrag terug. Ook klanten die niet allergisch zijn voor de genoemde ingrediënten kunnen het product desgewenst terugbrengen. Er is geen kassabon of ander aankoopbewijs vereist voor de terugbetaling.

Deze terugroepactie betreft alle verpakkingen van 100 grams repen pure chocolade CHOKLAD MÖRK 60% en CHOKLAD MÖRK 70%, ongeacht de productie- of houdbaarheidsdatum. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen via het gratis telefoonnummer 0800-453 2649.

Een greep uit de mogelijkheden

Nieuws