Henriette van Heemstrahuis in Ermelo ontvangt het Keurmerk Veiligvoedsel.nl

foto 4

Op dinsdag 6 februari jl. ontving het Henriëtte van Heemstrahuis, onderdeel van Bartiméus, het Keurmerk Veiligvoedsel.nl (zie afbeelding). Tijdens een feestelijke bijeenkomst werd door Gert-Jan Hemmers, directeur van Stichting Veiligvoedsel.nl, het certificaat overhandigd aan Evelien van den Berg, vrijwilligerswerk bij Bartimeús Ermelo.

Het behalen van dit keurmerk is alleen mogelijk door de inzet van de medewerkers. Dankzij hun enthousiasme en motivatie is dit hoge niveau bereikt. De medewerkers verdienen zeker een groot compliment voor deze prestatie.

Met het Keurmerk Veiligvoedsel toont het Henriëtte van Heemstrahuis aan dat zij voldoet aan de warenwettelijke eisen omtrent hygiëne en voedselveiligheid. Om in aanmerking te komen voor het Keurmerk Veiligvoedsel.nl dient een instelling een 7,5 of hoger te scoren tijdens de keuring. Het Henriëtte van Heemstrahuis behaalde, na een toetsing op ruim 230 punten een 9,5. Hiermee is het keurmerk ruimschoots behaald!

foto 2
foto 1

Bartiméus, Henriëtte van Heemstrahuis

Bartiméus biedt in het Henriëtte van Heemstrahuis verblijfszorg aan mensen van seniore leeftijd met een visuele beperking. In een prettig huis, in een aangename omgeving en samen met aardige huisgenoten. Zo ervaar je kwaliteit van leven. Bartiméus wil ervoor zorgen dat mensen met een visuele beperking kunnen wonen zoals zij dat willen.


foto 3