5 redenen om HACCP tool te gebruiken

haccp lijst digitaal

 • HACCP tool heeft automatische rapportages
  Bent u veel tijd kwijt met het maken van rapportages of verslagen naar aanleiding van uw interne HACCP audits? Maak gebruik van een online HACCP tool en u hebt uw rapportage direct klaar liggen. U bespaart dus tijd bij het voorbereiden van uw volgende vergadering over voedselveiligheid.
 • Grafieken voor meer inzicht
  Grafieken maken uw HACCP resultaten inzichtelijk. Bij een digitaal HACCP systeem hoeft u zelf geen grafieken meer te maken. Een HACCP tool geeft u in één klik een overzicht van de HACCP onderdelen die uw aandacht nodig hebben.
 • U werkt automatisch volgens de nieuwste Hygiënecode
  U hoeft zelf niet meer na te denken of uw auditlijsten en registratielijsten voldoen aan de HACCP wetgeving, omdat deze automatisch voor u worden aangepast.
 • Overal inzicht
  Gegevens die u of uw collega’s hebben ingevoerd tijdens een interne audit zijn overal inzichtelijk. Rapportages zijn vanaf elke locatie in te zien. Dit is vooral prettig wanneer u op meerdere locaties werkt. Zorg ervoor dat ook de HACCP registratie via een digitaal HACCP platform wordt ingevoerd voor nog meer inzicht.
 • Voeg foto’s toe
  Maak foto’s van opmerkelijke situaties en voeg deze toe aan de rapportage. Met foto’s maakt u vaak meer duidelijk, dan u met schrift kunt doen. Met een digitaal HACCP systeem voegt u eenvoudig foto’s toe aan uw rapportage. Maak bijvoorbeeld een foto van de schone keukenkastjes, zodat u duidelijk aantoont dat de keukenkastjes goed worden schoongemaakt.

Checkbuster

Bent u op zoek naar een digitaal systeem voor uw interne audits en/of uw HACCP-registratie? Schakel dan nu de hulp in van Veiligvoedsel.nl. Wij bieden u een complete en gebruiksvriendelijke app, met daarbij de nodige ondersteuning om daadwerkelijk met digitale HACCP-registratie aan de slag te gaan.

Wij maken gebruik van het Checkbuster HACCP platform. Checkbuster is te gebruiken met verschillende devices (smartphone, tablet en computer).