5 redenen om HACCP tool te gebruiken

haccp lijst digitaal

 • HACCP tool heeft automatische rapportages
  Bent u veel tijd kwijt met het maken van rapportages of verslagen naar aanleiding van uw interne HACCP audits? Maak gebruik van een online HACCP tool en u hebt uw rapportage direct klaar liggen. U bespaart dus tijd bij het voorbereiden van uw volgende vergadering over voedselveiligheid.
 • Grafieken voor meer inzicht
  Grafieken maken uw HACCP resultaten inzichtelijk. Bij een digitaal HACCP systeem hoeft u zelf geen grafieken meer te maken. Een HACCP tool geeft u in één klik een overzicht van de HACCP onderdelen die uw aandacht nodig hebben.
 • U werkt automatisch volgens de nieuwste Hygiënecode
  U hoeft zelf niet meer na te denken of uw auditlijsten en registratielijsten voldoen aan de HACCP wetgeving, omdat deze automatisch voor u worden aangepast.
 • Overal inzicht
  Gegevens die u of uw collega’s hebben ingevoerd tijdens een interne audit zijn overal inzichtelijk. Rapportages zijn vanaf elke locatie in te zien. Dit is vooral prettig wanneer u op meerdere locaties werkt. Zorg ervoor dat ook de HACCP registratie via een digitaal HACCP platform wordt ingevoerd voor nog meer inzicht.
 • Voeg foto’s toe
  Maak foto’s van opmerkelijke situaties en voeg deze toe aan de rapportage. Met foto’s maakt u vaak meer duidelijk, dan u met schrift kunt doen. Met een digitaal HACCP systeem voegt u eenvoudig foto’s toe aan uw rapportage. Maak bijvoorbeeld een foto van de schone keukenkastjes, zodat u duidelijk aantoont dat de keukenkastjes goed worden schoongemaakt.

Checkbuster

Bent u op zoek naar een digitaal systeem voor uw interne audits en/of uw HACCP-registratie? Schakel dan nu de hulp in van Veiligvoedsel.nl. Wij bieden u een complete en gebruiksvriendelijke app, met daarbij de nodige ondersteuning om daadwerkelijk met digitale HACCP-registratie aan de slag te gaan.

Wij maken gebruik van het Checkbuster HACCP platform. Checkbuster is te gebruiken met verschillende devices (smartphone, tablet en computer).


Duis ut nisl tincidunt, pulvinar ligula eu, ultricies nibh.

Een greep uit de mogelijkheden

Nieuws