Regel alles op het gebied van HACCP online!

Regel alles op het gebied van HACCP online! U kunt dit helemaal zelf met onze HACCP oplossingen. Wij bieden oplossingen voor diverse Hygiënecodes zoals bijvoorbeeld de zorg, woonvormen, kleine instellingen, Horeca en Catering. Onze HACCP oplossingen zijn op maat gemaakt en aangepast aan uw situatie.

HACCP online e-learning

Wij hebben op maat gemaakt online cursussen aangepast aan uw Hygiënecode en situatie. De onderwerpen in de HACCP e-learning sluiten aan bij het onderwerp dat in uw organisatie op dit moment actueel is bijvoorbeeld het norovirus of allergenen. Wij bieden ook basis HACCP e-learning, ideaal voor nieuwe medewerkers. Regel eenvoudig de jaarlijks verplichte HACCP training met behulp van e-learning van Stichting Veiligvoedsel.nl. Alle deelnemers ontvangen na afloop een HACCP certificaat.

HACCP online audit

Nooit meer HACCP rapportages uittypen met behulp van Checkbuster, onze online oplossing voor het uitvoeren van HACCP audits. Neem bij ons een account af voor Checkbuster en ontvang van ons een op maat gemaakte HACCP lijst digitaal. U heeft niet alleen toegang tot onze HACCP auditlijsten, maar het is tevens mogelijk om andere lijsten toe te voegen, bijvoorbeeld voor legionella en ARBO. Doordat onze auditoren zelf ook gebruik maken van het Checkbuster platform, kunnen wij u de ondersteuning bieden die u nodig heeft om het uitvoeren van een audit met een tablet of smartphone tot een succes te maken.

Registreren op je tablet

Het is tevens mogelijk om met Checkbuster uw HACCP registraties op de tablet of smartphone uit te voeren. Heeft u al een Checkbuster account voor uw audits, dan gebruikt u hiervoor hetzelfde account. In de online HACCP registratielijst beoordeeld u de diverse HACCP normen en voert u eenvoudig de temperatuurmetingen in. Eventuele afwijkingen kunnen later worden opgepakt in het takenoverzicht. Bovendien heeft u de gelegenheid om werkinstructies toe te voegen of gebruik de HACCP werkinstructies van die wij indien gewenst voor u klaar zetten.