HACCP lijsten op maat gemaakt bij uw situatie

Op zoek naar een fijne methode voor uw HACCP registratie? Wij bieden HACCP lijsten voor diverse Hygiënecodes. Jaarlijks bijgewerkt zodat de HACCP lijst altijd past bij uw veranderende organisatie en bij de nieuwste wetgeving op het gebied van HACCP.

HACCP lijsten in het HACCP handboek

Ons product de Veiligvoedsel-agenda wordt al jaren gezien als een praktisch HACCP-handboek. In dit handboek vindt u alle wekelijkse registratieformulieren achter één tabblad, hierop registreert u onder andere de temperatuurnormen bij alle processen in uw keuken. In het HACCP handboek vindt u tevens schoonmaakschema’s, werkinstructie en de maandafwijking. Neem gerust contact met ons op om een voorbeeldexemplaar te ontvangen.

Liever digitaal uw HACCP registratie uitvoeren? Maak dan gebruik van ons digitale HACCP platform!

HACCP lijsten voor uw audit

Bent u van plan zelf een HACCP audit te doen? Dan hebben wij E-HACCP als oplossing voor u! Dit is een digitaal platform te gebruiken op uw computer, smartphone of tablet, waarmee u eenvoudig HACCP audits kunt uitvoeren. De HACCP lijsten zitten er al standaard in, maar kunt u op maat (laten) maken. Wilt u andere audits of inspectie uitvoeren, dan is het met het platform ook mogelijk om andere inspectielijsten toe te voegen.