Een HACCP cursus online volgen geeft veel gemak!

Wanneer de NVWA op bezoek komt wilt u kunnen aantonen dat u voldoende geschoold bent op het gebied van HACCP en voedselveiligheid. Wanneer u voeding bereidt of verwerkt is het verplicht jaarlijks een HACCP training te volgen. De makkelijkste en snelste methode om dit te regelen is toch wel een HACCP cursus online! U kunt de cursus volgen wanneer u daar tijd voor hebt. Na het behalen van de online HACCP cursus ontvangt u direct een persoonlijke HACCP certificaat. Direct uit te printen of op te slaan.

Nieuwe medewerkers en vakantiemedewerkers HACCP geschoold

Voorkom klachten van uw klanten over een voedselvergiftiging of voedselinfectie. Zorg er voor dat de nieuwe medewerkers en vakantiemedewerkers alles over HACCP en voedselveiligheid weten. De HACCP cursus online voor aanvang van de werkzaamheden is snel te regelen. Kies een cursus die past bij het niveau van uw medewerker voor een zo groot mogelijk resultaat.

Diverse onderwerpen HACCP cursus online

De cursussen sluiten aan bij uw niveau (beginners of gevorderden). Bovendien hebben wij HACCP online cursussen voor diverse Branches, passend bij de Hygiënecode van de betreffende branche. Wij bieden bijvoorbeeld de e-learning HACCP zorg en de e-learning HACCP en voedselveiligheid in de kleinschalige woonvorm.  Er is ook e-learning voor de branches Horeca, catering enzovoort. Er zijn HACCP cursussen om uw kennis in de breedte te verbeteren of met specifieke onderwerpen, zoals allergenen of norovirus.

Via onze webwinkel kunt u zich direct aanmelden voor een aantal standaard HACCP cursussen online. U ontvangt dan van ons een persoonlijke inlogcode. Na het maken van de toets ontvangt u direct een een HACCP certificaat. Wilt u liever een op maat gemaakte cursus, dan helpen wij u graag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.