HACCP certificering voedselveiligheid aantoonbaar geborgd

Met een HACCP certificaat toont u aan dat u werkt volgens de eisen van de warenwet. Indien u voeding produceert, bereidt of verwerkt moet u voldoen aan de warenwet. Het is niet verplicht een HACCP-certificaat te behalen, maar het is een goede methode om aan te tonen dat uw HACCP plan op orde is. Gaat u ook voor een betrouwbare uitstraling naar uw klanten met HACCP certificering?

Wanneer u gaat voor het Keurmerk Veiligvoedsel.nl wordt u voldoende begeleid om het HACCP certificaat van Veiligvoedsel.nl te behalen. Er wordt gestart met een nulmeting. Dit is een HACCP audit waarbij onze auditor met behulp van een HACCP lijst beoordeeld of u al goed op weg bent. U ontvangt van ons een HACCP rapportage met alle verbeterpunten. Zo heeft u in één keer overzichtelijk wat u nog moet verbeteren. De nulmeting wordt altijd nabesproken. Indien nodig en gewenst komen wij bij u langs voor een begeleiding. Wij werken dan samen met u aan de verbeterpunten van HACCP en voedselveiligheid. Wanneer u voldoende begeleiding hebt gehad volgt de onverwachte keurmerkaudit. Scoort u tijdens deze HACCP audit een voldoende (hoger dan een 7,5) dan ontvangt u het HACCP certificaat.

HACCP certificering deskundigheid medewerkers

Met een HACCP certificaat voor uw medewerkers toont u aan dat uw medewerkers geschoold zijn op het gebied van HACCP en voedselveiligheid. Wij bieden diverse HACCP-trainingen passend bij uw Hygiënecode en/of functie. Wij kunnen ook op maat gemaakte trainingen verzorgen, zodat de medewerkers instructie ontvangen over de onderwerpen die op dat moment actueel zijn in uw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan allergenen, het norovirus of zuigelingenvoeding. Het is ook mogelijk om een HACCP cursus online te volgen!