Friendship Sports Centre is het eerste Sportcentrum met het keurmerk Veiligvoedsel.nl

Friendships sports centre

Op donderdag 7 december ontving het Friendship Sports Centre in Amsterdam, het Keurmerk Veiligvoedsel.nl. Tijdens een feestelijke bijeenkomst heeft de heer Gert-Jan Hemmers, directeur van Stichting Veiligvoedsel.nl, het certificaat overhandigd aan Peter Bak, Chef Kok van Friendship Sports Centre.

Het behalen van dit keurmerk is alleen mogelijk door de inzet van de medewerkers. Dankzij hun enthousiasme en motivatie is dit hoge niveau bereikt. De medewerkers verdienen zeker een groot compliment voor deze prestatie.

Met het Keurmerk Veiligvoedsel toont Friendship Sports Centre aan dat zij voldoet aan de warenwettelijke eisen omtrent hygiëne en voedselveiligheid. Om in aanmerking te komen voor het Keurmerk Veiligvoedsel.nl dient een organisatie een 7,5 of hoger te scoren tijdens de keuring, waarbij wordt getoetst op ruim 400 punten. Friendship Sports Centre behaalde een 9,6. Hiermee is het keurmerk ruimschoots behaald!

Het Friendship Sports Centre

felicitatie friendship
certificaat friendship

Het enige sportcentrum in Europa dat volledig is toegespitst op kinderen met een beperking. Hun missie is het leven van mensen met een beperking te verrijken door sport in een unieke en stimulerende omgeving. Het Friendship Sports Centre is ook een perfecte locatie om een evenement te organiseren. Van sportdag tot personeelsfeest en van vergadering tot teambuildingsactiviteiten; de mogelijkheden zijn legio.

Een greep uit de mogelijkheden

Nieuws