Hoe moet ik inloggen voor e-learning?

Via ons e-learning platform

Ga naar de website https://elearning.veiligvoedsel.nl. Vul je inloggegevens in en klik op login. Na het inloggen zie je de e-learning die je mag volgen staan onder “Mijn e-learning”. Klik op start om met de e-learning te beginnen.

Wat zijn mijn inloggegevens?

Wanneer je voor het eerst een e-learning volgt via Stichting Veiligvoedsel.nl ontvang je een e-mail met je inloggegevens. Heb je deze e-mail niet ontvangen? Dan zit deze misschien in je spam-box.

Heb je de e-learning via de website besteld? Dan is je account pas actief nadat de betaling is voltooid. Wanneer je met iDEAL betaald, dan kun je altijd direct inloggen in ons e-learning platform. Wanneer je met factuur betaald, dan kan het soms even duren voordat je betaling verwerkt is.

Zijn je inloggegevens niet (meer) bekend? Ga naar de website https://elearning.veiligvoedsel.nl. Klik vervolgens op “Ben je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten? klik hier”. Vul je mailadres in om je wachtwoord te resetten.

Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via info@veiligvoedsel.nl of 050-3119520, dan zullen wij je helpen met een inlog.

inlog e-learning

Het inlog scherm van het e-learning platform

Via je eigen leeromgeving (LMS)

Sommige klanten van Stichting Veiligvoedsel.nl koppelen onze e-learning aan hun eigen learning management systeem. Werk je bij een organisatie met een eigen leeromgeving? Dan krijg je meestal van je opleidingscoördinator het verzoek om de e-learning te maken.

Om te starten met de e-learning moet je inloggen via jouw eigen leeromgeving. Daar klik je op de e-learning van Veiligvoedsel die onder je naam staat gekoppeld. Heb je vragen over het inloggen of over de werking van jullie platform? Neem dan contact op met je eigen opleidingscoördinator of leidinggevende.