Waarom kan ik mijn certificaat niet downloaden?

Na afloop van de e-learning ontvang je van ons een certificaat. Dit is het bewijs van deelname. Daarmee kun je laten zien dat je bent geschoold op het gebied van HACCP en voedselveiligheid.

Je opent het certificaat door er op te klikken in de e-learning bij het onderdeel certificaat. Het certificaat komt na het downloaden in de meeste gevallen in de map downloads terecht op je telefoon, tablet of computer. Het is een pdf document, dus u heeft een programma nodig dat pdf-documenten kan lezen, om het document te kunnen openen. Wanneer je e-mail instellingen allemaal kloppen krijg je ook een automatisch mailtje met het certificaat.

certificaat downloaden

Klik op het certificaat om deze te downloaden

Je ontvangt het certificaat na het afronden van alle toetsen en het behalen van een gemiddeld cijfer. Lukt het nog niet om het certificaat te dowloaden? Bekijk dan of je alle toetsen hebt gemaakt en met een voldoende hebt afgesloten. Soms kan het enkele minuten duren voordat alle cijfers zijn verwerkt.

Hoe weet ik of ik alles heb behaald?

Na het afronden van een toets krijg je direct de uitslag te zien. Je weet dus direct of je de toets hebt gehaald. Achter de toets in het overzicht van de e-learning komt dan een vinkje te staan. Heb je achter alle toetsen een vinkje staan? Dan kun je het certificaat downloaden door er op te klikken.

Heb je alle toetsen gehaald en lukt het toch niet om het certificaat te downloaden? Neem dan contact met ons op via info@veiligvoedsel.nl of 050-3119520, dan kijken we met je mee om te onderzoeken wat er aan de hand is.