Webinar over de nieuwe Hygiënecode oktober

Datum bijeenkomst:

do, 12 oktober 2023

Tijd bijeenkomst:

14:30

Locatie bijeenkomst:

Het webinar over de nieuwe Hygiënecode voor de voedingsverzorging en Defensie is voor iedereen die werkt met voeding in de zorg en/of Defensie. Werkt u in de zorg of in een kleinschalige woonvorm, in de activiteitenbegeleiding, of bent u verantwoordelijk voor de voedingsdienst? Tijdens dit webinar bent u in korte tijd op de hoogte van alle belangrijkste wijzigingen. Zo zorgt u dat u goed bent voorbereid!

  • De wijzigingen van de nieuwe Hygiënecode
  • Belangrijkste aandachtspunten in de praktijk
  • Ruimte voor discussie en interactie

Uit onze ervaringen tijdens online trainingen is gebleken dat een online bijeenkomst leuker is wanneer u ook zelf mee kan doen. Dit webinar zal dus gedeeltelijk interactief zijn. Wij vragen u om dus een webcam en microfoon tot uw beschikking te hebben. Mocht om wat voor reden dan ook dit toch niet mogelijk zijn, dan bent u uiteraard nog steeds van harte welkom om mee te kijken.

U ontvangt achteraf de gedeelde informatie en een bewijs van deelname.

Bijeenkomst afgelopen

Event FAQs

Kan ik mijn aanmelding annuleren?

Eventuele afmeldingen kunnen wij verwerken tot 24 uur voorafgaand aan de webinar. Afzeggingen in de 24 uur voor het webinar kunnen niet meer gecrediteerd worden, in verband met de voorbereidingen. Hiervoor wordt uw begrip gevraagd.

Wat gebeurt er als de webinar niet door gaat of wordt verplaatst?

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen behouden wij het recht om een webinar te verplaatsen naar een andere locatie, te annuleren of om bijeenkomsten van verschillende regio’s samen te voegen. Uiteraard krijgt u dan de gelegenheid om uw aanmelding indien gewenst te annuleren. 

Kan ik ook een factuur naar mijn organisatie laten sturen?

Bij de betaling kunt u kiezen voor betalen met factuur of met I-Deal. Bij uw aanmelding kunt u aangeven wat het gewenste factuuradres is. U ontvangt eerst een bevestiging van uw bestelling per mail en binnen enkele werkdagen ontvangt uw organisatie de factuur.

Waarom moet ik betalen voor een webinar?

Wij organiseren graag een webinar dat meerwaarde heeft voor alle deelnemers. Dat doen we graag voor en samen met de deelnemers. Door een kleine bijdrage te vragen voor het webinar verwachten wij dat de deelnemers die aanwezig zijn ook een actievere bijdragen willen leveren. 

Totaal aantal plaatsen: 40

Details bijeenkomst

  • do, 12 oktober 2023 14:30   -   16:00
Deel deze bijeenkomst
Voeg toe aan je agenda
Ga naar de bovenkant