Video interview met Thomas Plakké over E-nummers

E-nummers zijn veilig

E-nummers zijn goedgekeurde hulpstoffen door de EU. Die hulpstoffen kun je gewoon toepassen, die zijn veilig. Er is een teneur ontstaan bij consumenten dat E-nummers juist onveilig zouden zijn en niet nodig. Je ziet nu dat er steeds meer Clean Label producten komen, zonder die goedgekeurde hulpstoffen.

Het verschil tussen BRC en IFS

Het verschil tussen BRC en IFS is voornamelijk een verschil tussen landen. Het zijn kwaliteitsstandaarden waar leveranciers aan moeten voldoen om aan supermarkten te kunnen leveren.

Thomas Plakké spreker op het congres

Thomas Plakké was spreker op het Nationaal Congres Veilig Voedsel op 8 februari 2018. Hij is partner van Nutrition Consultants Cooperative. Hij doet trend- en concurrentenanalyse voor voedingsproducenten en retailers in de Benelux en Europa. Hij ondersteund bij de ontwikkeling van nieuwe producten, marketing en verkoop van gekoelde convenience food-concepten in de detailhandel en foodservice

Het congres dat ging over het nieuwe controlebeleid van de NVWA was weer een groot succes. Was u er niet bij? Bekijk dan nu de presentaties, om toch op de hoogte te zijn van de meest recente ontwikkelingen.

Breda, 2008-05-29, Thomas PlakkŽ van Nutriconcepts © De Beeldkuil / marcel bekken