Digitaal registreren HACCP

Snel en eenvoudig registreren. Altijd en overal inzicht. Met Checkbuster NXT heeft u geen zorgen meer over onleesbare of zoekgeraakte formulieren. Vraag direct een online demo aan.

Checkbuster NXT voor digitaal registreren

Het ideale platform voor uw HACCP-registratie is Checkbuster NXT. Maak gebruik van uw eigen registratielijsten of download ze kant en klaar uit de bibliotheek. Elke ingevulde registratielijst bevat een datum en locatie. De registraties zijn in te vullen door meerdere personen tegelijkertijd, zelfs in dezelfde registratielijst. Gebruik de planningsfunctie om elke week (of maand) automatisch een registratie op te starten en af te ronden. Bewaar het rapport om aan te tonen dat u voldoet aan de wettelijk verplichte HACCP-registraties.

Het platform is te gebruiken in de meeste browsers, zoals Google Chrome, Safari en Microsoft Edge. Verder is het te installeren als app via de Google Play Store of via de Apple App Store.

checkbuster registratie

Reseller van Checkbuster NXT

Het idee om de app Checkbuster te ontwikkelen is ontstaan binnen Stichting Veiligvoedsel.nl. Zo’n 10 jaar geleden deden wij onze audits nog op papier met een checklist. Na afloop moesten er dan nog rapporten uitgetypt worden en dat kostte veel tijd. Met Checkbuster was dit verleden tijd: het rapport wordt automatisch gegenereerd. Doordat wij al zo lang met Checkbuster samenwerken hebben wij een sterk partnerschap ontwikkeld.
Checkbuster NXT wordt wereldwijd ingezet door organisaties in diverse bedrijfstakken. Zij gebruiken Checkbuster voor inspecties op het gebied van infectiepreventie, schoonmaak, voedselveiligheid, persoonlijke hygiëne, brandveiligheid, gebouwenbeheer, veiligheid op de bouwplaats, machine-onderhoud en vele, vele andere toepassingen.

Klanten met Checkbuster