Deelnemers blij verrast met Veiligvoedsel.nl Award tijdens regiocongressen nieuwe Hygiënecode 2023

Vanwege de nieuwe Hygiënecode organiseerde Stichting Veiligvoedsel.nl in samenwerking met Intrakoop vier regiocongressen door heel Nederland. Voor een aantal van de bezoekers eindigde het congres in een feestje. Zij kregen de Veiligvoedsel.nl Award overhandigd van Gert-Jan Hemmers (directeur Stichting Veiligvoedsel.nl).

Afdeling Jasmijn van De Gelderhorst wint
Veiligvoedsel.nl Award Beste Kleinschalig wonen

Gelderhorst winnaar 2023

Gert-Jan Hemmers, Stichting Veiligvoedsel.nl en
Fred Pasman, De Gelderhorst.
Fotograaf Kees van der Meer, Fototeam K en M.

Het is niet de eerste keer dat de medewerkers van De Gelderhorst, centrum voor oudere doven te Ede, de veiligvoedsel.nl award kleinschalig wonen in de wacht slepen. Tijdens de vorige editie heeft namelijk afdeling De Kameleon de Veiligvoedsel.nl Award voor beste kleinschalig wonen gewonnen. “Wij scoren jaarlijks zo hoog, doordat wij actief aan de slag gaan met de verbeterpunten en wij controleren dat ook met een interne audit”, aldus Fred Pasman, coördinator voeding (ook op de foto). De Gelderhorst is al sinds 2011 in het bezit van het Keurmerk Veiligvoedsel.nl.

Stichting QuaRijn, locatie Zonnehuis wint
Veiligvoedsel.nl Award Beste Nieuwkomer

De medewerkers van Stichting Quarijn, locatie Het Zonnehuis te Doorn die de voeding verzorgen hebben een hoge score ontvangen voor de eerste keurmerkaudit van Stichting Veiligvoedsel.nl. Het niveau op deze locatie was zo hoog, dat zij de winnaar zijn geworden van de Veiligvoedsel.nl Award 2023 Beste nieuwkomer. Ron Daalhuisen, facilitair coördinator voeding, gaf tijdens het congres aan dat ze de hoge score vooral aan het team te danken hebben. Zorg er dus voor dat je de juiste mensen in je team hebt. De andere locaties van Stichting Quarijn ontvangen ook elk jaar een adviseur van Stichting Veiligvoedsel.nl voor een keurmerkaudit en ook daar zijn de audits met een positief resultaat afgerond.

Jack Huisman en Ron Daalhuisen,
Stichting Quarijn, locatie het Zonnehuis.
Fotograaf Cher van Pelt, Cher your space

Pijnkliniek Jongeren Reso van Roessingh, Centrum voor revalidatie  wint Veiligvoedsel.nl Award Beste Zorgafdeling

Marcel Rekers,
Roessingh, Centrum voor revalidatie.
Fotograaf René Philips, René Philips Fotografie

Een topprestatie van de medewerkers van Het Roessingh die de voeding verzorgen. Zij hebben de keurmerkaudits van Stichting Veiligvoedsel.nl met een prachtig resultaat doorlopen. Het niveau op de zorgafdeling is zo hoog, dat zij de winnaar zijn van de Veiligvoedsel.nl Awards 2023 Beste Zorgafdeling. Hiermee behoren zij tot de top van heel Nederland. Volgens Marcel Rekers is er op de afdelingen een onderlinge strijd om jaarlijks het hoogste cijfer te scoren op de keurmerkaudits. 

De centrale keuken van de FPC Dr. S. van Mesdag kliniek wint Veiligvoedsel.nl Award Beste Keuken

De centrale keuken van de FPC Dr. S. van Mesdag kliniek voldoet aan de hygiëneregels voor de voedselveiligheid. De kliniek heeft de keurmerkaudit van Stichting Veiligvoedsel.nl met een zeer goed resultaat doorlopen. Zij winnen de van de Veiligvoedsel.nl Award 2023 in de categorie Beste Keuken. Hiermee behoren zij tot de top van heel Nederland. 

Het forensisch psychiatrisch centrum ontvangt al sinds 2008 audits van Stichting Veiligvoedsel.nl. Volgens Max Hoekzema scoorden zij elk jaar beter en ging het niveau van de voedselveiligheid dus steeds verder omhoog. Dat heeft dit jaar geresulteerd in het winnen van de welverdiende award. 

Max Hoekzema,
FPC Dr. S. van Mesdag
Fotograaf René Philips, René Philips Fotografie

Zorgverlening het Baken wint Veiligvoedsel.nl Award Beste Zorggroep

Alleen maar glunderende gezichten, tijden de overhandiging van de Veiligvoedsel.nl Award 2023 Beste Zorggroep. Een topprestatie van de medewerkers van Zorgverlening het Baken die de voeding verzorgen. Zij hebben de keurmerkaudits van Stichting Veiligvoedsel.nl met een prachtig resultaat doorlopen. Het niveau in de organisatie is zo hoog, dat zij de winnaar zijn geworden van de Veiligvoedsel.nl Award 2023 Beste Zorggroep.

Er is een hoog kennisniveau van voedsel, bewustwording van hygiëne en controle van de werkprocessen´, licht Gert Jan Hemmers, directeur Veiligvoedsel.nl toe. Paul Last, coördinator Voeding en Patrick Schulting, directeur Bedrijfsvoering en Ondersteuning bij Het Baken spraken lovende woorden naar de keukenteams en overhandigden een attentie voor het behalen van deze award.

De zorgmedewerkers van Zorgverlening het Baken.