Retourvoorwaarden voor producten in de webwinkel

U retourneert het artikel binnen de zichttermijn van 14 dagen. De bedenktijd gaat in op de dag na ontvangst van het artikel. Indien u meerdere artikelen in één keer besteld hebt, kunt u retourneren tot 14 dagen nadat u het laatste artikel hebt ontvangen. Tijdens de bedenktijd zult u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U zult het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. Een retourzending van monsterpotjes wordt alleen geaccepteerd in de originele verpakking, omdat deze steriel zijn verpakt. De Veiligvoedsel-agenda kunt u niet annuleren, omdat dit een op maat gemaakt artikel is.

  • Het is belangrijk dat u een retourzending eerst schriftelijk aanvraagt. U kunt hierbij gebruik maken van ons modelformulier.

Indien het door u geretourneerde artikel is ontvangen, wordt het betaalde bedrag teruggestort of komt de betalingsverplichting te vervallen. Stichting Veiligvoedsel.nl is alleen gehouden een verzoek tot restitutie van de koopprijs te honoreren, indien het artikel binnen veertien dagen na aankoop compleet en ongebruikt retour is ontvangen, zonder dat er sprake is van een defect.