Bacteriologisch onderzoek

De ultieme test om te onderzoeken of uw werkwijze voldoet is bacteriologisch onderzoek. Wij vragen de monsternames voor u aan bij een erkend laboratorium en ondersteunen u bij het uitvoeren van de monsternames.

Bacteriologisch onderzoek geeft inzicht

Met bacteriologisch onderzoek toont u aan dat de levensmiddelen die u serveert of de omgeving waarin deze worden bereidt veilig zijn. Wanneer uit het onderzoek geen afwijkingen worden aangetoond, dan weet u dat de hygiënische werkwijze op het moment van de monstername in orde was. Bacteriologisch onderzoek is geschikt als onderdeel van uw voedselveiligheidssysteem.

Wij zijn van mening dat het onderzoek u veel inzicht kan bieden. Het is van belang dat de monsters correct worden uitgevoerd en bewaard worden. Wij geven u de ondersteuning die u nodig heeft, bijvoorbeeld bij het klaarzetten van de monsters of het interpreteren van de onderzoeksresultaten.

Monstername

Bacteriologisch onderzoek is een methode om de huidige status van de voedselveiligheid te beoordelen. Check de hygiëne van de werkomgeving met behulp van omgevingsonderzoek. Wilt u weten of de voedingsmiddelen die u serveert veilig zijn? Kies dan voor monsternameonderzoek voor levensmiddelen.

Wij ondersteunen u graag met het doen van de monstername. Zo voorkomt u bijvoorbeeld onjuiste uitkomsten in verband met kruisbesmetting. Het onderzoek wordt uitgevoerd door een geaccrediteerd laboratorium. De monsters van de levensmiddelen en de omgevingafdrukken worden geanalyseerd op ziekteverwekkende micro-organismen.

Na afloop van het onderzoek ontvangt u van ons een rapportage van de onderzoeken. In de rapportage staan de resultaten, met daarbij uitleg over de resultaten en advies. Na het lezen van de rapportage weet u welke maatregelen u moet nemen om eventuele hoge waarden in de toekomst te voorkomen.

Klanten met bacteriologisch onderzoek

Producten voor monstername