15% korting op elke e-learning in april

Onze e-learning over HACCP en voedselveiligheid is vernieuwd en daarom profiteert u van korting.

  • Eenvoudige navigatie
  • Plezierige leesbaarheid
  • Leerzame video’s
  • Praktische toetsing

E-learning HACCP

Verbeter vandaag nog uw kennis over HACCP en voedselveiligheid. Na het afronden van de e-learning heeft u alle kennis paraat die u nodig hebt volgens de Hygiƫnecode. Plaats uw bestelling en ontvang direct uw inloggegevens.

32,95 28,00 Excl. BTWIn winkelmand

U kiest toch ook voor onze vernieuwde e-learning?

Wij zijn van mening dat een goede hygiƫne en voedselveiligheid begint bij de handelingen van de medewerkers op de werkvloer. Met onze praktijkgerichte HACCP e-learning bent u of zijn uw medewerkers op een eenvoudige en snelle manier geschoold.

Minimaal jaarlijks worden onze e-learning herzien en vernieuwd. Met als doel de inhoud te vernieuwen, maar ook om het navigeren door de e-learning te verbeteren. Zo bieden wij blijvend een optimale ervaring voor alle e-learning deelnemers.

De e-learning zijn online te bestellen en na het afronden van uw betaling krijgt u direct toegang tot de e-learning. Na het voltooien van de e-learning ontvangt u een bewijs van deelname, oftewel een certificaat.

Actievoorwaarden

De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen, zoals staffelkorting of Intrakoopkorting. De korting geldt alleen bij bestelling t/m 30 april 2021 via de website. Bij bestellen en betalen met iDEAL kunt u direct starten met de e-learning. Het is tevens mogelijk om te betalen door over te maken met behulp van een factuur. Besteld u voor meerdere deelnemers? Dan zullen wij binnen enkele werkdagen contact met u opnemen voor een deelnemerslijst.

De korting is ook toe te passen als kennismakingskorting voor organisaties of bedrijven die voor het eerst een aanvraag doen voor meerdere medewerkers.

Heeft u nog vragen?

Wij bespreken graag persoonlijk met u welke e-learning het beste bij u past. Neem dus gerust contact met ons op.

Meer informatie over e-learning